Grilované kuracie prsia

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Kuracie prsia, grilovacie korenie alebo francúzka horčica

POSTUP PŘÍPRAVY

Takto upravene kuracie prsia som jedavala počas diéty. Môžete pripraviť aj viac porcií. Ugrilované vydržia v ladničke aj 3 dni.
Kuracie prsia rozrežeme na polovicu aby vznikli dva rezne. Môžeme ich potrieť grilovacím korením (žiaden olej). Ja ich natieram francúzkou horčicou - takou tou čo až v nošteku štípe po oliznutí.
Ugrilujem ich v grile z oboch strán a ešte horúce vložím do alobalu a zabalím. Pustia si šťavu a zostanú chutnejšie. Dávam ich tak po 3 kusoch do jedneho alobalu. Vzniknú mi tak balíčky asi 150 gramové.
Konzumovať sa dajú ohriate v mikrovlnke so šalátom, alebo ich je možné do toho šalátu nakrájať. No jedávam ich aj studené. Jeden kúsok vždy keď pociťujem hlad.
Ak máte radi mäsko je to vynikajúca strava. A kedže po 15:00 nejem sacharidy sú tieto rezníky so šalátom vhodnou stravou.
Fotku vložím hneď ako budem grilovať ďalšiu várku.