Super KREMEŠ so šlahačkou HOLE

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cesto: 25 dkg hladkej múky, 10 dkg práškoveho cukru, lyžica medu, vajce, žltok (nemusí byť), lyžička sódy bicarbony, 5 dkg palmarin Plnka: 1 liter mlieka uvariť s 2 baličkami zlateho klasu, 2 lyžicami hladkej múky plus 2-3 žltky (nemusia byť) Osobitne vymiešame 20 dkg smetolu a 15 dkg práškového cukru. (Ja to nemiešam osobitne, ale pridam tých 15 dkg prask. cukru k pudingu (cukru dam malinko menej a pridam este balicek vanilinoveho cukru) a ked hmota vychladne pridam zmaknutý palmarin.

POSTUP PŘÍPRAVY

Cesto: všetko spolu zmiešame, urobime cesto, rozdelíme na dve casti, vyvalkame, upecieme na plechu, ktorý potrieme Cerou, pečieme 5-10 minut pri teplote 220-250 °C...este za horúca sa snažime uvolnit platy cesta.

Na I. plat navrstvíme plnku, na nu navrstvime celu vyslahanu slahacku HOLE (kúpite v AGROMILK, výborne drží tvar a výborne chutí) prikryjete druhym platom troska zatazite a skvely kolacik je na svete. Vrch pred podavaním posypeme praskovym cukrom.