Ako odblokovať PDF dokument a ako odheslovať textové a tabuľkové súbory napr. Word, Excel,...



www.pdfpirate.net – Máte PDF s obmedzeniami a potrebovali by ste ich obísť? Nič jednoduchšie, teda ak si zapamätáte túto adresu. PDF stačí uložiť na stránku a po krátkom zázračnom pirátskom procese vám ho tá vráti bez obmedzení. Pravdepodobne sa vám zapáči aj „pirátsky“ duch služby, ktorý vám prináša odomykanie PDF zadarmo. Podobné sú aj: www.pdfunlock.com , www.crackmypdf.com , http://freemypdf.com

www.ensode.et/pdf-crack.jsf - Aj tento nástroj vám pomôže odomknúť zaheslované súbory. V tomto prípade však ide o súbory PDF a zamknuté funkcie na otvorenie a tlač súbor. Vaše PC sa hádaním hesla nezaťaží – súbor sa totiž analyzuje na strane servera. Stojí za vyskúšanie, najmä ak ide o legálny dôvod, prečo prekročiť túto ochranu /napríklad zabudnutie hesla, ktoré ste kedysi sami nastavili/.

www.ensode.net/ensode/xls-crack.jsf - Zaheslované súbory textových dokumentov a tabuľkových procesorov dobre chránia vaše dáta. Niekedy až nadmieru, ak napríklad zabudnete heslo. Vtedy prichádzajú na rad programy, ktoré dokážu súbor dekódovať. Nebýva to však vždy jednoduché – program na dešifrovanie súborov stojí peniaze a rozkódovanie čas. Na tomto serveri je to zadarmo – len za malé riziko vyzradenia údajov zo súboru.