Ako sa daju zuzitkovat stare rifle a ine nohavice



Dlho som si odkladala stare rifle, ktore sa nam vysuchali na stehnach a rozmyslala som co s nimi. A tak som si jeden den sadla a zacala rozmyslat. Ako prve som vyrobila tento ozdobny vesiacik, ktory mi sluzi aj ako "zaclonka" na okne.

Potrebujete stary dreveny vesiak, noznice, ihlu a nit a nejake drobnostky + samozrejme stare nohavice. Ja som pouzila rifle a lanove nohavice. Tie som si postrihala na pasiky o hrubke asi 3 cm a obviazala som nimi na preskacku vesiak tak aby nepresvital. Robila som dvojite uzle. Vyzera to efektnejsie. Medzi riflove pasiky som uviazala maslicky z bordovej priadze na pletenie. Potom som si vystrihala dve srdiecka z rifli a vtacika z lanovych nohavic. Zozila som jednotlive diely, vyplnila vatou a nalepila som leskle kamienky na ozdobu. Zavesila som ich na snurky upletene z pletacej priadze a zavesila medzi uzlene pasiky z nohavic.
No a potom uz iba sup na okno a bolo to.

Este mam nejake vecicky hotove foto doplnim neskor.



Kedze sit na stroji neviem a potrebovala som na rychlo riesit darcek pre neterku odstrihla som zo starych rifli zadne vrecko. Zo zadnej strany som nalepila karton, aby to drzalo tvar a vpredu som sa malicko pohrala so zdobenim. Tilda zajacika som uz mala hotoveho a tak som ho tavnou pistolkou nalepila na spodok, hore som dala bodkovanu stuhu, brbolec som zplostila a tiez som ho nalepila a z kuska stuhy som urobila "kvietok". Vsetko som prilepila a zo zadnej strany som este pripevnila snurku na zavesenie. Neterke to bude sluzit ako odkazovnik na dvere do ktoreho si moze davat odkazy o tom ked bude mat zavrete dvere napr. Nerusit spim, alebo Nerusit ucim alebo cokolvek. Pacilo sa jej to mala z toho obr. radost a aj ja lebo ma to stalo iba trochu casu