Vypadol vám kamienok z trička? Nevyhadzujte ho, ale opravte!



Kamienkové trblietavé potlače sú veľmi moderné a naozaj veľmi krásne. Možno sa aj vám stalo, že ste si kúpili krásne tričko, či rifle a po pár praniach vám vypadol z obrázku kamienok. Nezúfajte! Je to tým, že krištáliky v obchodok sú väčšinou vyrobené z plastov a nie sú sklenené. Sklenené dobre držia a sú oveľa kvalitnejšie.

Nemusíte tričko odložiť do skrine. Stačí, aby ste si kúpili samostatné krištáliky a podľa tohoto návodu kamienky doplníte. Jediné riziko je, že sklenené krištáliky budú držať dlhšie ako tie pôvodné plastové, takže budete stále dopĺňať:)


1. Pod časť odevu, kde bude umiestnená HOT - FIX aplikácia, vložte papier na pečenie alebo alobal, pretože lepidlo na kamienkoch je veľmi kvalitné a silné. Inak by sa mohli spojiť dve časti odevu dokopy.


2. Opatrne a pomaly odnímte bielu ochrannú fóliu z aplikácie. Ak krištáliky máte umiestnené na nej. Ak len dopĺňate, položte si kamienok na miesto, kde ho chcete mať a hrotom žehličky ho na 20 sekúnd pritlačte. Musíte mať vypnuté naparovanie a teplota žehličky musí byť 170C - stupeň bavlna.



Ak máte obrázok, dajte dolu bielu fóliu a kamienky s priesvitnou fóliou umiestnite na tričko. Ak len dopĺňate, hrotom žehličky prižehlite kamienok na miesto, kam ho chcete dať.


Keď obrázok vychladne, môžete dať dole fóliu. Textil 24 hodín neperte.


Trblietavý obrázok je hotový:)


Samostatné krištáliky, ktorými si doplníte aplikáciu na tričku.