Ako poslať email anonymne



www.nospm.org – Možnosť, ako posielať po internete anonymne e-maily, sa pre neskúsených používateľov výrazne zúžila. Verejných anonymných brán ubúda. Napokon načo chcete posielať anonymné e-maily? Keby ste napriek tomu jednu takúto bránu potrebovali, je tu nospm.org – jednoduchý formulár, ktorý umožňuje poslať email bez toho, aby vaša pravá identita bola navonok prezradená. Registrácia nieje nutná, avšak registrovaní užívatelia majú možnosť sledovať odoslané textové správy na ich účet. Môžete takto poslať až 60 správ.

http://send-email.org - V prípade, že by vám brána hore z nejakého dôvodu náhodou nešla, dávam do pozornosti ešte jednu, takisto absolutne anonymnú. Postup je rovnaký ako v predchádzajúcom prípade, len z tým rozdielom, že na samom konci sa vám zjaví unikátny kód, zložený s čísel a písmen, ktorý je potrebné opísať a potom následne stlačiť tlačítko – Send message. Nestláčajte ho viac krát, stačí raz, vaša správa je už odoslaná. Potom sa automaticky vygeneruje ďalší kód. Email príde veľmi rýchlo, v priebehu niekoľkých sekúnd. Avšak pozor, je zakázané službu využívať na nelegálne aktivity.

www.anonymouse.org - A do tretice všetko dobré, je tu ešte jedna brána. Na začiatku si zvolíte jazyk, angličtinu alebo nemčinu. Potom kliknete na – AnonEmail – nájdete ho v ľavom hornom rohu. Táto možnosť je skvelá najmä vtedy ak nemáte ešte založený emailový účet, alebo nemáte k nemu dočasne prístup alebo ak je príjemca správy blokovaný. Alebo ak chcete vyznať niekomu lásku, avšak nechcete byť odhalený, prípadne ak si chcete vystreliť zo svojich priateľov. Alebo ak chcete nahlásiť, že sused alebo ktokoľvek z vášho okolia týra zviera, bez toho aby sused zistil, že to vy ste naňho podali oznámenie. Ale pozor, v tomto prípade, kvôli zvýšeniu anonymity, email môže niekedy meškať aj 12 hodín. Na tejto stránke sa dajú nielen anonymne posielať emaily, ale dokonca aj anonymne prezerať westránky, bez toho aby bola zaznamenaná vaša IP adresa, vtedy stlačte AnonWWW a do prázdne okienka naťukajte svoju obľúbenú stránku.

http://mailz.funmaza.co.uk - http://deadfake.com - http://www.anonymailer.net - http://emkei.cz/ - O krôčik ďalej zašli tieto štyri brány, tie dokonca umožňujú zadať FAKE, čiže falošné meno a emailovú adresu, ktorú si jednoducho vymyslíte, nemusí vôbec reálne existovať,-) Po odoslaní sa vám zobrazí hlásenie - Message Sent Successfully – správa bola úspešne odoslaná. Ak chcete odoslať ďalšiu správu, stlačte – Send another email. Velkou výhodou je, že nemusíte na svoj počítač inštalovať žiadne žložité programy. Pre pobavenie, môžete napr. poslať svojim známym, či šéfovi email ako: billgates@microsoft.com, agent777@fbi.gov.us, admin@gmail.com, president@whitehouse.com, dr.house@clinics.org, paris@hilton.com, a pod. Fantázii sa medze nekladú. Skúste si takýmto spôsobom vystreliť zo svojich priateľov na 1.ho apríla.