Ako poslať objemnejší súbor - Posielanie veľkých súborov



U mnohých poskytovateľov je veľkosť e-mailových správ obmedzená. Poslať v prílohe obsiahle hudobné súbory alebo videá potom nie je možné. Ak sa vám nepodarí kvôli veľkosti poslať súbor cez váš klasický email alebo cez post, zoznam či podobne, skúste to cez tieto stránky.

www.usend.io – Server usend.io sa chváli, že je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako odoslať objemný súbor známym. Nie je zložitý, to je pravda, ale na druhej strane existuje viacero podobne jednoduchých služieb. Pravda je, že testovaná služba je naozaj rýchla a vďaka tomu, že je iba dvojkroková, nedáva veľa možností niečo pokaziť alebo sa niečím zdržať.

www.yousendit.com – okamžité odoslanie si môžete objednať priamo na webovej stránke. V poli – To – zadajte adresu príjemcu a v poli – From – adresu odosielateľa. Potom kliknete na – Procházet -, v následnom dialógu prejdite na súbor k odoslaniu a otvorte ho. Po kliknutí na – Send it – začne prenos. Po jeho úspešnom dokončení dostane adresát od YouSendit krátku správu s priamym odkazom, odkiaľ si súbor môže stiahnuť. Naopak odosielateľ dostane potvrdenie o prijatí súboru. Po siedmych dňoch odkaz prepadne a súbor bude zo serveru odstránený.\r\nUpozornenie: Adresáta o zásielke pre istotu taktiež informujte sami – mohlo by sa totiž stať, že automaticky generovanú správu od YouSendit vyradí u príjemcu spamový filter.