ŠABLÓNY NA MAĽOVANIE - NáVOD

INŠTRUKCIE NA MAĽOVANIE ŠABLÓNY

Šablónu na maľovanie pred použitím rozložte na podlahe, alebo inom hladkom povrchu.

Ubezpečte sa, že povrch na ktorý chcete naniesť vzor Vašej šablony na stenu je suchý a čistý. Vezmite si kúsok látky a očistite predom určenú plochu.

Ak maľujete šablónu na maľovanie, ktorá sa skladá z viacerých kúskov, začínajte tým väčším kúskom. Menší ľahšie prispôsobíte tomu väčšiemu.

Šablónu na stenu prilepíme použitím papierovej maliarskej pásky ( môžete si ju zakúpiť aj v našom e-shope v sekcii - Doplnkový tovar ).

Malú hubku ( používa sa napríklad pri umývaní riadu ),prípadne tupovacím štetcom ( môžete si ho zakúpiť aj v našom e-shope v sekcii - Doplnkový tovar ) jemne namočíte do farby, tak aby farba nekvapkala.Používajte husté farby.
Hubku jemne pritláčame, kúsok po kúsku maľujeme , neroztierame farbu ( vyhneme sa tak vytekaniu farby ). Najlepšie je používať husté farby, akrylové farby, ktoré nespôsobujú zatekanie na stene,za šablónou.

Ešte pred úplným vyschnutím farby, šablónu na maľovanie opatrne odstránime.

Eventuálne nedokonalosti , alebo spoje zamaľujeme malým štetcom. Spoje na šablóne sú veľmi dôležité na celistvosť vzoru.Sú veľmi malé a môžete ich zatrieť jemný, štetcom.

Použitú šablónu na maľovanie umyte a ak chcete, môžete je použiť znova.

Ak výška / šírka šablóny na maľovanie alebo nálepky na stenu je väčšia ako 95 cm, tak je šablóna alebo nálepka vyrobená z dvoch častí.
Naše šablóny a nálepky dokonale podkresľujú charakter interiéru, bez ohľadu na to či je to exkluzívna kancelária, alebo Vaša obľúbená miestnosť.
Šablóny sú vyrobené z umelohmotného materiálu o hrúbke 0,4 – 0,5 mm, vďaka čomu sú umývateľné a dajú sa viacnásobne použiť.
Niektoré väčšie vzory sa skladajú z dvoch častí, čo zabezpečuje stabilitu , uľahčuje pripevnenie a aplikáciu vzoru.

Maria Hranicka
www.DECOTREND.sk