TIGER
Na ruke sa mu leží, ako malému tigríkovi na konári. :-)
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 7 komentárov
Kristína L. (babymama) ID 16318 (29.5.2007, 22:00)
je nadherny neuweritelne krasny!!!!Dufam že sa vám dari a že je malinký zdravý.My mame zasa taku malinku babulku sice už je to naša tlstučka babula ale poznam ten pocit a strach chytit to male stworenie .......... Kolko už mate mesiačikov? (child4)

ODPOVEDAŤ
Kristína Szabová, Mgr. (kikuchska) ID 8839, mimibazar.sk/kikuchska (30.5.2007, 13:04)
Dnes máme práve termín pôrodu! A to už je vyše dva mesiace na svete :-) :-) Tiež sa vám narodila o toľko skorej? Bolo to strašné, ešte stále mám zimomriavky pri spomienkach na pôrod... Ale maličký je nádherný a robí nám strašnú radosť (child5) (child2) (child3) (child4) KIKA (L)

ODPOVEDAŤ
Erika B. (BrDo) ID 3728 (30.5.2007, 13:25)
ale vidieť, že sa malinkému darí...Kristínka chcela by som sa opýtať, čo u Vás vyvolalo tak predčasný pôrod...ak sa k tomu ešte vôbec chcete vyjadrovať! ďakujééém a držím Vám palce (F)

ODPOVEDAŤ
Kristína Szabová, Mgr. (kikuchska) ID 8839, mimibazar.sk/kikuchska (30.5.2007, 13:46)
Mala som preeklampsiu, čiže vysoký tlak, opuchy, bielkoviny v moči, začalo to v 24tom týždni, ale do dvoch týždňov po nasadení liekov mi opuchy zmizli a tlak klesol, ale nikto nevedel prečo mi neustále stúpali tie bielkoviny.. V 29 týždni som bola na ultrazvuku, kde bolo všetko v poriadku, a v 30 týždni, čiže o týždeň, mi zrazu povedali že mám úplne uzatvorené prietoky a bábo nedostáva ani výživu ani kyslík, takže o 14tej z bežného vyšetrenia na ultrazvuku bol pôrod a o 16:30 už bol malý na svete. Doteraz vraj nevedia príčinu, ani tých bielkovín, ani tých prietokov ani či to spolu vôbec súviselo.. Hlavne že to dopadlo takto.. :-) Chceli by sme mať dve deti, ale tarez sa trochu bojíme.. A vy ste kedy rodili?

ODPOVEDAŤ
Erika B. (BrDo) ID 3728 (30.5.2007, 13:52)
hmmm už dávno, skoro pred šiestimi rokmi...ale trikrát klopem že naozaj neviem čo je to tehotenstvo a ani čo pôrod...aspoň mi to povedali sestričky...naštastie som mala všetko bez problémov, a našťastie som sa s mojou povahou ani veľmi nepúšťala do čítania odbornej literatúry, až po pôrode....a teraz mám taký strach, že až....takže na jednej strane to bolo super, že som rodila taká mladá a aj v "nevedomostiach" o tom, čo všetko tehotenstvo a pôrod prináša...ja som si ešte v poslednom mesiaci tehotenstva veselo skákala po schodoch a chodila denne všade sama...takže som to brala ako keby mi naozaj nič nebolo...ale vo Vašom prípade je super, že to dopadlo tak dobre, a že nad Vami stál strážny [A] všeeetko dobrééé (L)

ODPOVEDAŤ
Lívia H. (lydia) ID 309, mimibazar.sk/lydia (16.5.2007, 21:04)
Božinku, s tymi krásnymi fotečkami by ste vyhrali aj nejakú súťaž....je úplne suprový bobáčik krásny...a aký je už veliký chlap!!!!! ked som videla predtým tie fotečky.... |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (K)

ODPOVEDAŤ
Marcela B. (padinishop) ID 629, mimibazar.sk/padinishop (28.4.2007, 23:16)
maminka je len maminka krasnucky (K) (K) (K) (K) (K)

ODPOVEDAŤ