 | Tana L. (backa11) ID 28088 (22.10.2018, 15:10) |
ty jsou úžasné,krásně vypadají,vtipné recept jak na ně?? 
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Maria P. (teleflex) ID 105501 (23.10.2018, 19:02) |
Ďakujem a recept je veľmi jednoduchý a variabilný , upečú sa dva pláty piškóty /klasickej, čokoládovej a lebo orechovej/, naplní sa ľubovoľnou plnkou a nechá sa stuhnúť. Potom sa vykroja kolieska, každé sa potrie jemnou vrstvičkou maslového krému a obalia sa do zafarbeného fondantu. Vytvaruje sa rúčka na pohár a prilepí sa jedlým lepidlom. Na vrch sa môže dať buďto dotuha vyšľahaná šľahačka alebo nad parou vyšľahaný sneh z bielkov /na každý gram bielka dvojnásobok kryštálového cukru/.
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Tana L. (backa11) ID 28088 (23.10.2018, 19:30) |
I já moc děkuji za ochotu napsání receptu Taky moc ráda peču,ale to Vaše pečení je nádherné 
ODPOVEDAŤnahlásiť |