Bravčové soté s hráškom
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 1 komentár
janka j. (RAYENKO) ID 12186, mimibazar.sk/rayenko (24.7.2013, 20:45)
(Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)môžem poprosiť recept tak ľahko opísaný ak to neobťažuje. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (26.7.2013, 18:59)
ahoj,potrebujeme 600 g bravcoveho,(
my sme mali kare) 1 konzervu hrasku,1 vacsiu cibulu,mletu cervenu papriku, gulasove korenie,solamyl,vegetu,chilli,sol

,maso nakrajame nadrobno,posypeme poriadne gulasovym korenim,chilli a nechame na cibulke (ktoru smazime minutku s mletou paprikou) zatiahnut,pridame tolko vody,aby bolo maso zaliate,aj cm naviac,ochutime vegetou,privedieme k varu a stiahneme plamen,varime hodinu aj pol (kym nie je maso makke),potom podla chuti zahustime 1,5 dl studenej vody so solamylom (podla toho ake huste lubite) ,pridame hrasok a nechame prevriet ,dobru chut (Y)

ODPOVEDAŤ