Ivko a Vilko v Lindos princess na Rhodose
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 1 komentár
Tatiana B. (tanika) ID 9260, mimibazar.sk/tanika (22.7.2012, 15:38)
Tak vidím že bolo super..... počula som len chvále..... toto bola moja prvá tohoročná voľba (*)lindos Princes ale nakoniec sme si to rozmysleli alebo sme chodili iba na grécke ostrovy a akosi som sa obáva že čo kríza v Grécku a tak zvíťazilo Turecko Side.... na napíšte ako bolo ? budem rada a čo služby izby deťi animácie pláž dík moc Táňa (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
IVAN P. (PUKI) ID 27595, mimibazar.sk/puki (22.7.2012, 18:55)
Ahoj, no bolo špičkovo, žiadne negativum nebolo, všetko bolo tip top, všetci čo sme sa tam boli Slovaci, každy si Lindos len chvalil,Snad najlepšia dovolenka a to som bola už na viacerych miestach, a este planujem s ostatnymi mojimi detmi ktore tam neboli teraz s nami koli kiahniam ,dovolenku prave tam. su Tam aj tobogany, takže ideal aj pre večšie deti a u nas aj pre našho dvojročneho adrenalika to bolo potešenie, spuštal sa uplne sam :)
Som Hygienik a z tohto hladiska Turecko, Tunisko a Egypt neplanujem už vobec, prihliadnuc aj na moje detia podla mojho manžela to nebezpečenstvo je večšie v tychto islamskych krajinach.
Prajem vam krasnu dovolenku, Side je vychytene krasne dovolenkove miesto, už len pevne verte že žiaden problem sa vam tam nevyskytne, lebo v tychto krajinach si to riešia po svojom, neprihliadnuc na stanoviska klientov a cestovnych kanmcelarii

Marcela

ODPOVEDAŤ
Tatiana B. (tanika) ID 9260, mimibazar.sk/tanika (22.7.2012, 21:38)
áno to máte pravdu mi keď sme boli v grécku nikdy me nemali ani žalúdočné problémy a ani vrážky proste pohodová dovolenka, len pre zmenu tento rok že skúsime Turecko vyberám 5 * a verím že to bude všetko o.k. ale číslo jedna bol Lindos Princess tak som rada že ste ma v tom utvrdila ....Tunis , Egypt
+o(ni +o( nie veru nie....na to ma nikto nenahovorí. :-) :-) :-)ďakujem za info ...že by :^) zmenila Turecko za :^) Rodos :^) ,-) ,-) ,-) ,-) pá Táňa

ODPOVEDAŤ
IVAN P. (PUKI) ID 27595, mimibazar.sk/puki (25.7.2012, 11:53)
Nebojte, Turecko ma super hotelove komplexy, treba niekedy vyskušat aj niečo nove a o par ročkov sa budete vracat tam kde bolo najlepšie :)
krasnu dovolenku prajem celej vaše rodinke
pa
marcela (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (plavec) (child2) (child2) (child2) (child2) (child2) (child2) (child2) (child2) (child2) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ