Kuracie medailónky v slaninovom kabátiku s omáčkou
podla Eva A. (Eviana) ID 114156. Uplne fantastickeeeeeeeeee!!!!!!!! Iba som zmenila gorgonzolu na u mna dostupny plesnivy syr Danish blue a pouzila Schwarzwaldsku sunku
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (10.10.2010, 17:54)
(clamp) (clamp) vyzera to senzacne Adrika, hravo a farebne, velmi chutne |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
jana v. (raj) ID 22825 (10.10.2010, 17:48)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVEDAŤ
Eva A. (Eviana) ID 114156 (10.10.2010, 17:42)
Aďuška, vyzerá to prudko jedlo... mám pocit, že si to povýšila do vyššieho levelu schwarzwaldskou šunkou (je skvelá na obalovanie - tenučká a pekné veľké plátky - ak by som nezohnala správny formát slaninky, veru by som tiež zvolila túto šunku) prekrásne sa Ti vydarilo (clamp) (clamp) (clamp) nádherne načančané jedielko... hneď by som si dala ,-)
Ďakujem za Tvoju odvahu vyskúšať a ďakujem za správu, že chutilo (L)

ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (10.10.2010, 15:48)
podla receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31995diskuse. Vrele doporucujem vyskusat, je to skvely receptik od Evicky, vdaka zan (L)

ODPOVEDAŤ