Sofi a jej nova kuchynka
Dostala ju k narodeninam a od toho dna kazdy den vari a vari...
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 2 komentáre
Martina B. (thinka.b) ID 24279, mimibazar.sk/thinkab (21.9.2010, 15:54)
:-$ :-$ :-$zlatunká (X)...keby aj mňa to tak bavilo v kuchyni ,-) (hello) (L)

ODPOVEDAŤ
Zuzana B. (calla5) ID 104866, mimibazar.sk/calla5 (21.9.2010, 9:18)
teeeeeeeeda tá je prenádherná, nemôžem sa na ňu vynadívať :-o :-o :-o :-omusela si byť šťastná (radost) (radost) (radost) (radost)prešťastná, presne takúto kuchynku by som si predstavovala pre našu Sofi (Y) (Y) (Y) (Y)môžem sa opýtať odkiaľ ju máte *-) *-) *-) *-) *-) *-)ďakujem a posielam (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Kristína J. (eureka) ID 7447, mimibazar.sk/eureka (21.9.2010, 9:47)
ahoj Zuzka,
dakujem za krasny komentar. Kuchynka je z mojej ponuky. Je ozaj prekrasna a do detailu prepracovana. Made in USA. Su k nej dva hrnce, kazdy vydava iny zvuk - varenie a pecenie. Je v nej zabudovana americka chladnicka, rura na pecenie, ktora tiez vydava zvuk, takisto aj mikrovlnka je zo zvukom. V ponuke mam aj ine typy kuchyniek, ak budete mat chut mrknite sa a dajte mi prosim vediet, ci by ste mali o nieco zaujem. Urcite ju odporucam. Chcela som ju dat mojej Sofiki uz minuly rok, ale dostala ine. A teraz sa z nej uprimne tesi.
Mate prekrasnu dcerku a robite pekne fotky. (L)

ODPOVEDAŤ
Zuzana B. (calla5) ID 104866, mimibazar.sk/calla5 (21.9.2010, 9:53)
veľmi pekne ďakujem :-) :-) :-)aj som ponuku pozerala hneď ale len tak v rýchlosti a nenašla som ju tam ,-) ,-)teraz si idem do mesta niečo vybaviť ale keď sa vrátim, tak to hneď pozriem :-$ :-$ :-$a určite sa ozvem je nádherná :-$ :-$ :-$ :-$prajeme krásny dník (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ