Nelinka naša krásna spokojná zákazníčka
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 1 komentár
Sylvia K. (sylvia.k1) ID 130639, mimibazar.sk/sylviak1 (2.9.2010, 8:56)
(Y) (Y) (Y) (Y) krásnučké Monika (Y) (Y) (Y) (Y) už som sa vás chcela dávno spýtať, vy si to sama maľujete tie motývy- alebo dokonca šijete z rôznych látok....nebojte ja som ľavá...ja by som také nikdy nespravila...len ma to zaujíma, pretože mám rada pekne skombinované vecičky do každého detailu....a to podľa mňa musí byť v človeku...no, moc som sa rozpísala...takže ak je to naozaj pravda, tak tie vaše ruky sú zlatíčka- a treba ich dať poistiť ,-) ,-) ,-) (clamp) (clamp) (clamp) - tak nech sa vám strašne dlho dlho darí.....

ODPOVEDAŤ
Monika K. (monkaba) ID 17498, mimibazar.sk/monkaba (2.9.2010, 9:52)
Sylvuška dakujem krásne |:o) |:o), áno všetko si robím sama od maľovania, po obšívanie, ručné vyšívanie a následné našitie na čupuldu a samozrejme aj čapuldu ,-) ,-) ,-), ja mám tiež rada do detailov prepracované veci a hlavne aby to ladilo odtieňovo *-) *-) *-) na to som doooosť zaťažená ^o) ^o) ^o) ^o) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Sylvia K. (sylvia.k1) ID 130639, mimibazar.sk/sylviak1 (2.9.2010, 12:40)
no super- moja poklona , moja (mamca) vraví, že to sú chorí ľudia... ,-) ,-) ,-), hmmm *-) *-) *-), ale to je nezaplatiteľné....a nie je vám ľúto tú čiapočku potom dať preč....., ja som tak trošku maľovala obrazy abstraktné - farbou čo je na steny - keď ostala po maľovaní a z toho som robila viac odtieňov - plus nejaké ďaľšie dve farby z miestnosti, kde mal byť obraz, a do tých fariem som primiešavala kamienky, piliny, ostružliny, korok, kávové zrná, proste také ľašie materiály- aby to vytvorilo, taký reliefový povrch, a teda ja som to robievala väčšinou po večeroch aj do polnoci... ale už nestíham nič...........Monika, tak naozaj nech vám to čo najdlhšie vydrží.... (hello) (hello) (flower) (flower) (flower)

ODPOVEDAŤ
Monika K. (monkaba) ID 17498, mimibazar.sk/monkaba (2.9.2010, 20:02)
no veď aj ja si hovorím, že som niekedy chorá, lebo mi to zaberie neuveriteľne veľa času a presne ako hovoríte je to totál nedocené :-S :-S :-S, podľa mňa každá ručná práca nie je ohodnotená, človeka to musí baviť a mňa to baví, aj keď som veľmi unavená, lebo to robím po nociach dennodenne a skorej ako o polnoci sa nedostanem do postele :´( :´(. Tie obrazy inak museli byť fantastické, jeden by sa hodil k nam na stenu ,-) ,-) ,-) ,-) ,-). ďakujem krásne (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ