...plankor, drevene dosticky na plankstek :)
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 1 komentár
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (28.5.2010, 22:38)
Evulik,a v com su specialne tieto dosticky?a co vsetko vlastne obsahuje plankstek? *-)vopred dakujem za rozsirenie mojich obzorov ,-) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (29.5.2010, 9:43)
:-) :-) Matulienka, to sa veru tesim, ze ta planksteky oslovili :-) :-) dosticky su ako vidis specialne v tom, ze maju vyrezany kanalik na odvadzanie stavicky ktora vytecie zo zeleniny pripadne maska..pri zapekani stecie stava do priehlbinky a nemiesa sa ingredianciami, celkom dobry vymysel, ze?? na planstek sa pouziva vacsinou bravcova panenka, ale moze byt akykolvek druh dobreho (chudsieho) maska. Na dosticku sa len naukladaju pochutky (opecene masko, rajcinky, moze byt slaninka, sampinony, spargla a pod.) a dookola sa "natortickuje" zemiakove pyre. sup do rury zapiect a je hotovo... :) :) uz som jedla rozne planksteky no tento bol jednoznacne "najluxusnejsi", mal najviac ingrediencii...Da sa to samozrejme robit aj na plechu, ale to uz sa to potom nevola plankstek :))) dosticka je tam naozaj skvela, skoro som zjedla aj tu :-D :-D |:o) |:o)

ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (29.5.2010, 10:07)
jeej,a zas som sa dozvedela nieco nove (Y)a ja som hutala na co tam asi moze byt ta jamka ,-)nuz,svoje blondinkovske korene nezapriem ,-) ,-)juuj,a tvoj opis znie naozaj veeeeeeelmi chutne (Y) (Y)idem ja radsej nieco zobnut na ranajky,lebo akosi sa mi spustaju slinky :-D (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ