..krtkova torta podla receptu od Mirky a Katky :)
super recept, islo to lahuuucko :) *dakujem*
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 9 komentárov
Eva K. (evekei) ID 31604 (24.1.2010, 9:29)
jooj, tá je krásnučká Evinka |:o) |:o) |:o) a dobručká bola isto tiež (zajic) (zajic) (zajic) Micke má super skvelú kamarátočku (Y) (Y) (Y) Evi, mňa tá reč tiež ohromuje :-) stretla si sa niekedy s tým, že sa nejaký Švéd učil naopak náš slovenský jazyk :-) :-)? :-) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (24.1.2010, 9:54)
(L) (L) (L) Evinka, si zlata [A] [A] [A] torticku sme este neochutnali, caka na prve zakusnutie (zajic) ale mam taky pocit, ze bude jedla, lebo cesticko aj ten kremik boli mnam mnam (trosku som ochutnavala pri peceni) :-p ;-) no Evi ja som si zo zaciatku myslela, ze sa tento jazyk nikdy nenaucim, ale nejak, ku podivu, islo to celkom lahko, len tie zaciatky su vzdy tazke..tu nepoznam nikoho kto by sa ucil alebo vedel po slovensky alebo po cesky, no s (cinky) mavame obcas trosku slovencinu, zakladne frazy a tak...ma to ale ovela tazsie ako som to mala ja, slovencina nie je pribuzna so ziadnym jazykom ktory on ovlada, takze je to pre neho ako keby sa ucil cinstinu, ziadna podobnost... :-S (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (24.1.2010, 10:05)
Evka nepochybujem, že tortička bude veľmi lahodnááá (kytara) (kytara) Evinka, to ti verím, že učiť sa švédčinu muselo byť veľmi obtiažne 8-| a si veľká šikuľka v tomto, že si sa ju naučila - máš môj velikánsky obdiv!! A to, že tam nikto nevie slovensky alebo česky bola pre teba aj veľká výhoda v učení, ale na druhej strane človek by si občas tak rád pokecal v rodnej reči, však?Ešteže existuje Skype :-) Ja poznám len jedného Nemca, ktorý sa naučil slovensky a perfektne (Y) má priateľku Slovenku, takže aj to bola v učení veľká výhoda - keď ťa má kto stále opravovať. Ale viem si predstaviť, ako ťažko sa slovenčina učí Švédovi, ale na druhej strane s takou peknou a šikovnou učiteľkou ako si ty to musí ísť predsa len o čosi ľahšie :-) :-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (24.1.2010, 12:07)
(L) (L) (L) (L) vdaka Evulik, take lichotky, budem namyslena ;-) :-$ :-$ ja tiez obdivujem ludi, co sa dokazu naucit nas jazyk, je totiz velmi tazky ked si ho porovnam s anglictinou, nemcinou a svedstinou.. :-S ja sa mam vsak co ucit do konca zivota, ked sa jazyk zacnes ucit v dospelosti, nikdy nedosiahnes uroven domorodca, ale aspon priblizit sa k tej urovni sa da... (Y) :-$ :-$ budem sa snazit nieco ho naucit, vzdy mame taky ciel, ze "do leta" ale vzdy z toho nejak vzide ;-) ;-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (23.1.2010, 23:28)
Evulka,verim,ze kamarat mal obrovsku radost z takej skvelej torticky (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)moj Boris ale mava sklon k ziarlivosti,ked ja vypekam pre kamaratov,ked on by mal najradsej vsetky maskrty len pre seba,betar ;-) ;-) ;-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (24.1.2010, 9:44)
:-) :-) Ahoj Matka, myslim, ze bol prekvapeny, hoci som mu o torte hovorila dopredu ;-) ;-) u nas je to zase skoro naopak, Andreas sladke skoro vobec nemusi takze nam vyhovuje obom, ked mam prilezitost piect pre niekoho ineho ;-) ;-) ;-) no Borisa uplne chapem, ked vidim ako chutne a krasne vypekas, no kto by sa o to dokazal delit?? :) :) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (24.1.2010, 10:18)
(L) (L) (L) (^) (^) (^)

ODPOVEDAŤ
andrea o. (hillary) ID 61659 (23.1.2010, 18:53)
Tak Evka túto tortičku si dnes robila? Je veľmi autentická nieje za tým lístočkom krtko? Odpusť mi moju zvedavosť čože je napísané na tom lístočku(asi blahoprianie) mňa tá reč vždy fascinovala.
(L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (23.1.2010, 19:18)
:-) :-) dakujem Andrejka (F) (F) (F) (F) (F) torticka sa mi robila uplne vynikajuco, islo to ako po masle (Y) (Y) zatial som ju len odovzdala oslavencovi, ochutname ju az zajtra :-$ na listocku je "Vsetko najlepsie k narodeninam, Micke" :) je to nas naj kamarat a zaroven aj sused (H) inak mi zostalo este dost z cesta, ktore som vydlabala, asi ho pouzijem na take "single" dezertiky s tvarohom, uz teraz sa nato tesim ;-) ;-) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ