Poludňajšia siésta
...práve stojíme v Maďarsku v 3hod. zápche, vybrali sme sa do Budapesti-Tropicarium&oceanarium a chceli sme sa pozriet aj do Vidámparku,len sme ho nenašli:o( a čo je väčšia hanba, ani miestny nevedeli
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 7 komentárov
Zdenka B. (franti) ID 1807, mimibazar.sk/franti (19.8.2009, 16:55)
;-)Mirka,neviem či ste bludili horšie ako my,zišli sme z cesty na začiatku budapešti a tradáááá bludisko po meste,asi 4x sme išli po mostoch z Buda do Pešti a speť,všade same jednosmerky,všade na nas trubili,ja som zufalo pozerala do mapy a tatino sa trpezlivo usieval-xixixi-do vidam parku nam naozaj ani miestny nevedeli poradiť-nakoniec sme našli neake namesie a za nim bol vidampark,my dvaja dospely+3 deti=100€ vstup. :-|ale topikarium je krasne,lepšie ako v prahe.ale miri=druhy pokus už bude fajn,nie? (L)

ODPOVEDAŤ
Miroslava D. (dolphina) ID 18211 (20.8.2009, 12:38)
Vy ste aspon blúdili :-| a našli ste to, no naši chlapi to vzdali |-) a nepokúšali sa ani aspon blúdiť :'( Tropicarium bolo naozaj nadherné, no my (mamca) milujeme kolotoče a tak sme sa tešili...Ktovie,ci bude niekedy nabuduce. Inak stál ten Vidámpark za to? (L)

ODPOVEDAŤ
Zdenka B. (franti) ID 1807, mimibazar.sk/franti (21.8.2009, 0:28)
(Y)JE TO FAJN,MALA SKAKALA NA TRAMPOLINE PRICHITENA LANOM,DO SUPER VYšOK,DINOJASKYNA,JASKYNA ROZPRAVOK NA LODIčKACH,A VšELIAKE KOLOTOčE ,VYHLIADKOVE KOLESO,TAM SI MA MALA VYDIEť-HOVORILA SOM LEN=NEHYBTE SA!!!!!!A NAšA MALA V POHODE A HOVORI MI AHA MAMI POZRI TAM,A JA žE,POVEC MI čO TAM JE NEVIEM SA OTOčIť-HAHAHAHAHAHA-ALE VTEDY MI NEBOLO DO SMIECHU,NAHOVORILA MA AJ NA VODNU šMYKALKU A JASNE JA PRVA, TEN TLAK MA ZHODIL NA KOLENA A ZRAZU ZABLESK,EšTE MA PRITOM AJ VYFOTILI A FOTKU SI MôžEš KUPIť A TAK,MYSLIM žE SA TO OPLATI ALE NA CELY DEN,ZA TU CENU URčITE NIE NA HODINU :-))))))))))) (Y)URčITE TO NA DRUHY POKUS NAJDETE.

ODPOVEDAŤ
Martina K. (nojmanka) ID 618, mimibazar.sk/nojmanka (27.7.2009, 22:02)
No ist cez Budapest je veru o drzku :-S Inac navigacne by vas naviedlo (Y) Vidampark je niekde blizko ZOO, ale je to na druhej strane ako Tropicarium.

ODPOVEDAŤ
Miroslava D. (dolphina) ID 18211 (27.7.2009, 22:12)
:-@ (6) sme boli... mali sme aj navigaciu, ale nenasla to ani ta, museli by sme presne zadat adresu *-) Ja som ju ešte pred cestou chcela odpisat z Int. ale chlapi niéééé na čo (radost) Nám bolo do plaču :'( Milujeme kolotoče! (mamca)

ODPOVEDAŤ
Martina K. (nojmanka) ID 618, mimibazar.sk/nojmanka (27.7.2009, 22:35)
Ale ked si das vyhladat v okoli napr. zabavu, tak by malo najst aj ten Vidampark...no skoda, my asi tak skoro tam nepojdeme, nejako sa bojime takych poriadnych kolotocov ;-)

ODPOVEDAŤ
Miroslava D. (dolphina) ID 18211 (28.7.2009, 10:07)
:-( to naši chlapi neskusili (N) Snad sa nam podari este niekedy ... (hello)

ODPOVEDAŤ