orieskove kolaciky :)
najdete u mna v receptoch :) tieto som vsak netlapkala na plocho, robila som len hrudky a su celkom vydarene, mnam :))
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 6 komentárov
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (3.7.2009, 17:19)
Vydarili sa ti krasne ,Evik (clamp) (clamp) (clamp)..ty mas napadov a napadov (Y) (Y) (Y)
a taaaa foto (P)..no,super (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (3.7.2009, 19:25)
Matka Matka, preberas moju poziciu lichotnicky? ;-) si milaaa no foto sa mi az ak nepaci, dala som asi 10 zaberov a tie naj som samozrejme zmazala ;-) ;-) najlepsie vsak bolo, ze som skoro zabudla, ake dobreee su tieto kolaciky, teraz, ked som ich "nezplackala" su este stavnatejsie, no parada :-) :-) ved ty vies :-D (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (3.7.2009, 19:31)
ty si lichotnicka,ale ja som pravdovravnicka :-) :-)ta foto sa mi naozaj paci,lebo posobi tak ze "k nakousnuti" (zajic) (zajic).....a kolaciky su to veru fajnove,ale my sme len dnes dopapali tie matcha cookies,tak na nejaky cas musim dat kolacikom pauzu :-)hlavne,ze sa mi uz v chladnicke chladi torta (^) :-Dale ta je pre sestru k narodeninan,takze od tej musim ruky prec (6) :-) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (3.7.2009, 19:44)
(Y) (Y) Matka, no ty si sikulka, piatok vecer a a ty si po celom tyzdni este aj torticku stihla.. (clamp) pridas aj foto? nepochybujem, ze torticka je vynikajuca!!!! (^) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (3.7.2009, 19:50)
Evik robila som tu Elkinu,tebou dobre znamu,a odskusanu... (^) :-)..len ja som robila bez jahodok,lebo som dnes ziadne nezohnala,takze bude ovocna..zajtra ked stuhne,tak oblozim ovocickom,a ked bude pozeratelna,tak urcite aj odfotim (P) :-)hladala som nieco svieze,a rychle,aby som nestravila cely piatkovy vecer pred sporakom ;-)ideme vybehnut asi niekde na pivko (B) :-) :-)a vy,ako travite dnesny vecer?

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (3.7.2009, 20:12)
to znie ako skvely napad to (B) tiez by som si dala niekde na teraske :) my mame dnes navstevu, kamarata so psom-vlciakom, takze je sranda :) akurat robim "senzacne bagety" podla Kristinky, aby sme mali na rano :) prijemny piatkovy vecer a dakujem za mailik (dance) (dance) (L) (L) (L)
PS torticku urcite odfot, je to skvost, urcite si pochutite a potom budete mat na co spominat :) :) :)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané