Salzburgske halusky podla Evulky K.
baaajecneee :) recept je krasne nafoteny u Evky K. (Gonzales) ID 31604
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 11 komentárov
Eva K. (evekei) ID 31604 (29.6.2009, 13:37)
Evíček, ty si to nádherne naservírovala (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Asi tento tvoj krásny výtvor ukážem nejakému Rakúšanovi - nech vidí, ako správne majú halušky vyzerať (Y) mňáááám (zajic) (L) (L) (hello)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (29.6.2009, 13:46)
:-D no asi by ti rakusaci dlho hladali tie ich halusky na tejto fotke :-D mne sa nepodarili take krasne vysoke ako tebe, ale myslim, ze to bude tou formou, aspon mam na com pracovat, v com sa zlepsovat ;-) dakujem za komentarik, halusticky boli uuuuzasne chutne, mala som na ne chut aj dnes ale musim sa trosku krotit, je to priam masochizmus, chodit na MMB a zaroven chciet schudnut, tu sa to vazne neda 8o| ;-) krasny dnik Evik (plaz) (hello)

ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (29.6.2009, 14:03)
Ale čoby Evi, Rakúšania by práveže oči :-o od závisti na takúto sviežu verziu halušiek (clamp) (clamp) Evík, aj ja mám vždy problém s výberom formy, keď ich idem robiť, lebo raz ich robím na SK a raz v DE a raz z celej dávky a raz z polovičnej, potom ich niekedy robím u segry...ďalší problém je vždy iná použitá rúra...potom zas nie sú dostatočne čerstvé vajíčka... ;-) ;-) ;-) inak to s tými diétkami a MMB - moja reč, Evík, moja reč... :-D (smich) (L)

ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (28.6.2009, 14:29)
(clamp) (clamp) (clamp) krasne, hned by som si dala....ta omacka vyzera (Y) (Y) (Y)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (28.6.2009, 18:06)
Klaudi ty si [A] [A] zlaticko (F) (F) (F) haluska sa mi nepodarila taka krasna ako Evke, ale dobra veru bola :-p a omacka je len z cerstvych jahod a trosky cukru, spolu to bolo vynikajuce |:o) idem pozriet k tebe, co si dnes varila/piekla ;-) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (28.6.2009, 19:44)
akurat som lievance dopapapala (Y) boli mnamky....chcela som tie co si mi odporucala- od nigelly lawson, ale nemam tvaroh..tak nabuduce :-$ ja taketo lievance, palacinky.....MOZEM:::: :^) ved som si pocvicila jogu.. len som nestastna z toho, aka som neohybna......a to cvicievam dost vela :-@.... (cinky) (cinky) (cinky)...ale s jogou len zacinam, tak musim byt trpezliva 8o| :-)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (28.6.2009, 22:15)
veru Klaudi, lievance a palacinky ja tiez milujem! (zajic) dnes sa mi vsak nechcelo "vyprazat", tak som skusila tuto Evickinu dobrotu, urcite som nerobila naposledy ;-) ;-) jej aj ty cvicis jogu? moja mamina sa jej venuje tak poloprofesionalne uz niekolko rokov a stale tvrdi, ze je este len na zaciatku :-$ predstav si, ze ja som si prave dnes kupila DVD "zaklady jogy", hoci som ich kedysi dobre ovladala, myslim, ze uz som vsetko zabudla, tak sa do toho chcem opat dostat (K) mozeme cvicit takto spolu, podporovat sa (Y) (hello)

ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (28.6.2009, 23:04)
(Y) (Y) (Y)super!!! ja mam vela DVDciek od jogy cez pilates po fitnes od cindy crawford, claudie schiffer-tie su fakt super, mne sa velmi pacia, aj tae-bo a mam aj 1 madarske-super a este od Deanne berry-stiahnute z netu a to je (Y)...ale joga ma viac bavi ked si ju cvicim podla knizky, pustim si hudbu a Julko si pri mne na zinenke hryze kosticku (&) a obcas ma pootravuje :-) a velmi ma to upokojuje (leto) len ked vidim aka som neohybna a kriva... :-S ale musim byt trpezliva...hlavne ze na sebe pracujeme (Y)a podla mna ak si sa tomu kedysi intenzivne venovala, tak si nepozabudala vela- do toho sa velmi rychlo dostanes (L) a budes mi davat cenne rady pe zaciatocnikov (L)

ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (28.6.2009, 12:52)
Hmmmm..no,to je pohaaadka,Evulik (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)..vidim,ze dnes sme obe varili "by Gonzales" ;-) ;-) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (28.6.2009, 12:56)
:-D :-D Matka, ja som sa vlastne k tejto pochutke dnes dopracovala cez teba... ;-) isla som mrknut to Evkine capuccino tiramisu a nadabila som na tieto halusky po ceste :-D chystala som sa ich robit "neviemkedy" takze mi to bodlo, kedze sme dnes nemali ranajky, spojili sme ranajky s obedikom :-) :-) a halusky boli na svete asi o pol hodinku, skvely receptik!!! |:o) |:o) u nas je take dusno, ze ani jest nechuti takze taketo lahucke oblacikove jedlo je to prave (plaz) krasnu nedelu Matulienka, coskoro sa Ti ozvem mailikom, nestihala som (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (28.6.2009, 13:53)
jej,to som rada,ze som ta navnadila na nieco dobreho,a sladkeho (zajic) :-) :-)..a u Evicky su same fajnovosti,necudo,ze si podlahla aj ty :-) :-)
Ja sa na ne tiez uz dlhsie chystam,ale este na ne neprisiel rad :-D
tak si uzite krasnu dusnu nedelku (leto) (plaz),a tesim sa na mailik (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ