Moja pracovňa
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (28.6.2009, 20:01)
:-o :-o :-o :-ojuuuu tie obrazy su nadherné (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Majka, čo sa týka tých mojich fotiek,robím ich len pre vlastné potešenie, scrapovanie je taký môj relax po práci...samozrejme, že sa daju aj vytlačiť, ale A4-kový papier je dosť drahý (myslím ten kvalitnejší fotopapier)a nehovoriac o farbách, ja som si zatial tlačila len také klasické foto do rámčekov, tak úprimne poviem, že taký velký som neskúšala ešte,ale už som (pirko)mangela, že aspoň jedno :-$ :-$ :-$ ;-) ;-) ;-)by mi mohol :-D (P)no a ak sa chcete pustiť aj Vy do toho, je potrebný Photoshop alebo Gimp na úpravu a tie blbosti všetky do toho si už prácne hladám na nete a sťahujem. Je ťažké nájsť také krajšie, bo tie sú už platené. Ale ked človek má snahu, tak sa dá nájsť :-$ :-$ :-$Ak máte niektorý z týchto programov, ochotne Vám poradím ako na to :-) :-) :-) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)

ODPOVEDAŤ
Maja P. (chrusto) ID 26981 (29.6.2009, 21:01)
Vďaka za pekné slová a že som našla zase jednu milú osobu na MMB. Obchodujem už dlho na MMB a niekedy žasnem koľko drzých ľudí je na svete. Tak som rada, že som našla ďalšiu, ktorá k nim nepatrí .
Ak mi pošlete e-mail, tak vám pošlem čo som stihla urobiť a vy mi poviete, či to nieje veľmi preafektované atď. Ja som v tom začiatočník, tak by som potrebovala poradiť........... tie základné veci ovládam, len pri malej dcérke nemám veľmi na to čas.
Zatiaľ ďakujem a keď mi pošlete e-mail tak vám pošlem môj prvý výtvor ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-) :-) :-) :-)
Maja

ODPOVEDAŤ
Mária T. (adino1) ID 62431 (22.6.2009, 22:04)
Konečne ju vidím aspoň na fotke, ak nie v skutočnosti. (clamp)

ODPOVEDAŤ
Maja P. (chrusto) ID 26981 (23.6.2009, 20:00)
Ešte sa tým chváľ :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D a že vraj kámoška (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky)

ODPOVEDAŤ