Náš malý nezbedník
Mamičky,potešte ma,napíšte mi,že aj vaše detičky sú "živé"::))))
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 6 komentárov
Stanislava O. (oroska) ID 5076, mimibazar.sk/oroska (13.2.2007, 10:21)
Zdenka. Tak moj synátor druhý ma 11mesiacov. Je to strašne žívéé dieťa 8o| posadil sa zo štyroch v 5mesiacoch. V 6 štvornožkoval a od 10tich chodí uplne sam. Už sa aj postaví zo štyroch. Všetko ramuje s ničim sa nezahra sam a spí uplne uplne hrozne. Som uplne vyšťavená do toho mame staršieho takmer 4ročného. To je tvrdohlavý býk tak si to vieš predstaviť. Pre všetko narieka plače nič si nedá vysvetliť. A ten nespával tiež poriadne. 8-| Neviem sa dočkať kedy bude mať naš mladší aspon 3 roky :-S NO ale snád nejako prežijem :-) Držíme palčeky a prajeme pevné nervičky (L) Inak mi mame Šimonka a Lukáška :-)

ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (8.12.2006, 15:38)
Ahoj Zdenka,
aj ja sa pripájam ... mame hypermobilneho synceka, je to od narodenia...vlastne este v brusku bol aktivnejsi, nez jeho o 7 rokov starsia sesrta. Dokonca sme pre jeho nadmernu pohyblivost mali problem aj so zaludočkom, mal diagnostikovany reflux a pri nom je potrebny klud po jedle. Ale to sa mi nikdy nepodarilo dosiahnut. Je ovela sikovnejsi, než bola jeho sestra v tom veku. Má este len dva rocky, ale uzivame si ho naplno...od 9.mesiacov chodi a plynulo rozpráva od 1,5 roka....Des a hruza....ale je tak roztomily...a hlavne je nas a my ho lubime takeho, aky je :-) Drzim Ti palce :-)

ODPOVEDAŤ
Jana G. (sekerka) ID 6279, mimibazar.sk/sekerka (8.12.2006, 13:10)
Dievčence, ja mám dvoch synov a tí od dovŕšeného 1 roku cez deň absolútne nespali, našťastie je medzi nimi 6r. rozdiel, ale poviem Vám zapotila som sa s mojimi hyperaktívnymi synmi.
Viaceré mamičky, ktoré mali najskôr dcérku a potom synčeka- hovoria že je to šok. So synom sa nudiť teda určite nebudú.
Zdenka, ja mám doma 5 ročného a veru v záhrade ho niekedy ani neviem nájsť. Vždy mi čosi seje, sadí, ... , doma je už kľudnejší, lebo hráva na PC a miluje šachovú hru. Priznám sa, toto obdobie milujem, ale už sa teším, kedy si budem môcť ľahnúť v záhrade na lehátko bez toho, aby sa čosi malému stalo. Lebo sme veľmi častými návštevníkmi chirurgie.
Ale naozaj máš chutného chlapčeka. Držte sa.
;-)

ODPOVEDAŤ
Denisa T. (Asined) ID 1681, mimibazar.sk/asined (22.5.2006, 21:47)
No, tak u nas je to velm podobne ako na tejto fotke.Myslim, ze sme na tom rovnako, po dievcati chalan, tak to je sok :'( :-P (6)
Nas sa uz dokonca zamkol v kupelni.

ODPOVEDAŤ
Lívia H. (lydia) ID 309, mimibazar.sk/lydia (11.4.2006, 14:20)
:-D ;-)Zdenka, veru, aj moja Natálka je malý nezbedník, a diriguje uz teraz celú rodinu, a to mala v marci rok. (6) Niekedy mám pocit, ze ju len "naháňam" po byte, aby niečo nevyparatila. Ale tešme sa z nich. :-) Detičky máš zlatunké. Lívia a spol. ({) (})

ODPOVEDAŤ
Zdenka V. (zdenka) ID 96, mimibazar.sk/zdenkav (11.4.2006, 20:21)
Dakujem!!!Ani nevieš,ako si ma potešila,ten náš malý je hotové šidlo,neposedí ani minútu :-DMalá bola pokojnejšia :-)No vôbec nepreháňam,ak poviem,že od neho veľa vecí neurobím,ale všetky jeho huncútstva sú také milé,celá rodina ho zbožňuje :-$ :-$-toto ti poslala Karinka [A] (L)

ODPOVEDAŤ