A takto ma to zmorilo..
cestou domov som zaspal:-) a svietilo na mňa slniečko:-)
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 5 komentárov
ingrid h. (babuci 3) ID 50583 (4.8.2008, 10:36)
(L) (L) (child1) (child1) (leto)
úžasnéé ako malé slniečko.

ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (Suzzan) ID 26544, mimibazar.sk/suzzan (22.4.2008, 0:33)
Drobček krááásny (L) už s teba narástol riadny chlapisko (Z) (dance) Nádherné dieťatko |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) Si malý-veľký bojovník a to je super (hello)

ODPOVEDAŤ
Adrika V. (Svadbamoja) ID 31058, mimibazar.sk/Svadbamoja (20.4.2008, 15:17)
Mate nadherne babo (child7) ... milucke, zlatucke. [A] Ja som pomerne nova tu na mmb, a videla som tie fotky co ma malinky tu sadru, neviem *-) teda ci sa mozem spytat, ze co sa mu vlastne stalo, preco chudakto male museli operovat, a ci je to uz uplne ok. ada (L)

ODPOVEDAŤ
Kristína Szabová, Mgr. (kikuchska) ID 8839, mimibazar.sk/kikuchska (21.4.2008, 10:05)
No mal vykĺbený bedrový kĺbik, zrejme od narodenia, ale možno aj manipuláciou keď že sa narodil ako 1200gramový. *-) to sa nevie, lebo genetiku mu nerobili. Takže ho operovali a po operácii msuí byť kvoli fixácii v sadre na 6 týždňov, no potom si zlomil nohu ešte v nemocnici, akže mal sadru dolu asi 3 dni a opäť mu ju dali na 4 týždne.. :-( No ale už je dolu a učíme sa loziť a všeeetko. (Y) Snáď už to bude fajn (clamp) Ďakujeme za záujem a podporu, kľudne sa pýtajte čo vás zaujíma (L)

ODPOVEDAŤ
Adrika V. (Svadbamoja) ID 31058, mimibazar.sk/Svadbamoja (21.4.2008, 23:44)
Ano, skor narodene deticky mavaju obcas problemiky. :-( aj moj bratranec bol asi takyto malinky ked sa narodil, narodil sa v siemom mesiaci tusim taknejak, mal kadejake zdravotne problemy (chripka) , aj ho parkrat operovali, dlho bol aj v inkubatore, stale plakal, chudatko, ale to sa pomalinky vstrebalo, to chcelo cas.... trpezlivost a lasku.... :-$ a teraz je z neho chlap jak hora (cinky) - uz ma 18 rokov presne o desat viac ako ja , (smich) a po tom vsetkom co si chudatko musel vytrpiet ani chyru ani slychu, nastastie [A]. Vas maly mi ho velmi pripomina, je tiez bol take nadherne (child2) . Teraz ma uz on doslova nosi na rukach, mame totizto take fotky kazdy rok od jeho narodenia, ze ja ho nosim alebo drzim na rukach, az kym on mna neuniesol sa nase role vymenili , je to bajecne (Y). Ked si predstavim to vsetko ako bolo a kde je teraz (flower). Verim ze to bude fajn (L), ta laska co mu davate to citit aj z fotiek (F) (F) (F) a to je velmi dolezite. (hello)

ODPOVEDAŤ