kiahne,su uplne všade..aj z vnuuutra :o(((
maminky ak mate nejaku super radu ako sa ich čím skor zbaviť tak napíšte.. dakujem..
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 7 komentárov
Lucia Š. (kačička) ID 63, mimibazar.sk/kacicka (23.3.2008, 12:38)
ahoj,no oni maju inkubacnu dobu,takze to trva tak 3 tyzdne :-@
ale mozem ti poradit co pomoze malinkej aby ju to nesvrbelo,v ziadnom pripade nie tekuty puder :-Sdost to svrbi a je z toho spina v celom byte,nam povedala doktorka ze to sa davalo kedysi.
ani ju nekup pokial ma knis :-(len jej umy pundulu a pod pazuskami.
no a najlepsie na kiahne je Fenistil gel,to sa da volne kupit v lekarni+Fenistil kvapky-tie su na recept,alebo doma mas mozno nejake zvysne.kupat normalne by si ju mala az ked bude mat chrasticky,ale len narychlo-ziadne macanie a len tak prikladat uterak pri suseni,aby sa neodskrabli,lebo potom bude mat dierky 8o|mi sme si to s malym prezili cez vianoce :-otak drzime palce (Y).
ozaj a nas maly to mal aj v ustach,na to ti daju v lekarni tiez gel,oni ti poradia (L)tak drzime palceky,LUCIA+WILLKO

ODPOVEDAŤ
Jana S. (rowena) ID 5713, mimibazar.sk/rowena (23.3.2008, 13:42)
ahoj.. no jasne davam jej fenistil aj kvapky aj mastičku.dr.mi kazala len tekutý puder-mentolový.. no ale mam pocit že ju to štipka.už som skušala aj potierat vodu so sodou bikarbonou aj to mi poradili ale neviem.. ja mam pocit že to musim prejsť všetkým a potom sa to same začne sušiť ked ma. no borko to mal presne na velku noc pred 2rokmi naty to vtedy nechytila bola malinka.ale vidiš nahoda je blbec.. tiež velka noc a je to tu (velikonoce9) ok moja dakujem a prajem vela vody.. (smich) (velikonoce) (velikonoce18)

ODPOVEDAŤ
Katarína V. (katkav) ID 176, mimibazar.sk/katkav (23.3.2008, 11:48)
Jani nám pomohlo , keď sme sa každý večer okúpali v hypermangánovom kúpeli. /niekedy&aj dva krát za deň / Ale vo veľmi slabom, len zopár tých zrniečok či úlomkov či čo to vlastne je. Musí sa opatrne aby sa tie vyrážky nevypálili . Krásne sa nám vysušili. A to mala moja malá také kiahne, že nemala naozaj ani miestečko na tele kde by na 1cm nemala vyrážku. Naozaj to bola hrôza. Všetci hovorili,ž e to ešte nevideli. Bolo to lepšie ako potierať niečím chladivým, lebo ja by som ju v tom musela jedine celú vymočiť. Vyskúšajte :-) Prajem skoré uzdravenie :-) :-) :-) :-) (chripka) a krásne sviatky (velikonoce) (velikonoce8) (velikonoce15)

ODPOVEDAŤ
Lucia Š. (kačička) ID 63, mimibazar.sk/kacicka (23.3.2008, 12:39)
NAM DOKTORKA PORADILA,A TO MAME SUPER DOKTORKU (L) ze nekupat,lebo oni zacnu este viac mokvat a hojenie trva dlhsie 8o|

ODPOVEDAŤ
Katarína V. (katkav) ID 176, mimibazar.sk/katkav (23.3.2008, 15:25)
No Lucka mi máme tiež super doktorku :-) Písala som kúpať nie vo vode , ale v hypermangánovom kúpeli, ktorý vysušuje . Odporúča sa to hlavne vtedy, keď je vyrážok veľmi veľa a jednoducho je nemožné ich po jednom natierať. :-) Nám to naozaj veľmi pomohlo, inak by som to neodporúčala. Ale naozaj 100 ľudí - 100 názorov. :-) :-) :-) :-) Pekné sviatky (velikonoce19) (velikonoce5) (velikonoce)

ODPOVEDAŤ
Jana S. (rowena) ID 5713, mimibazar.sk/rowena (23.3.2008, 13:43)
no vieš ako to je.. 100 ludi 100 chutíí *-) *-) papa

ODPOVEDAŤ
Jana S. (rowena) ID 5713, mimibazar.sk/rowena (23.3.2008, 12:18)
ahoj.. no my sme na tom podobne,tiež to mame na každom centimetriku..v ustach,na čučurke,v uškach,medzi prštekami,na chodidle, no všade kde len možu byť.nechce mi papať len piť s flaše.a už dnes sa začína riadne škrabať :-| dnes je to 4tý deň.aj ja natieram asi tak že nie bodky ale všetko lebo to by nebola po botkach šanca (smich) jaaj chuda moje.. puka mi srdce. ok moja dakujem pekne za radu niečo poskušame.. a podobne zo sviatkami (velikonoce15) (velikonoce20)

ODPOVEDAŤ