Orchideové šialenstvo
vaňový kúpeľ
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 9 komentárov
Ivana T. (anavit) ID 5046, mimibazar.sk/anavit (15.4.2008, 23:12)
TAK TOMU SA HOVORÍ SUPERVAŇA...... ;-) ;-) (Y)

ODPOVEDAŤ
Martina H. (tinka79) ID 1482, mimibazar.sk/tinka79 (13.4.2008, 23:20)
Dadka mate krasne kvetinky (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F) (F) (F) (F)...poradte mi prosim..sprchujete ich cele, aj kvety a listy? ci len ten kompost s korenmi? mne totiz moja orchidea prave skapala :'( :'( :'( resp odkvitla, ak to tak mozem jemne nazvat, z nicoho nic mi zvadlo vsetkych 6 kvetov a postupne opadli :-@ :-@ :-@ tak teraz neviem ci len odkvitla :^) :^) :^) :^) alebo sa jej stalo nieco vaznejsie *-) *-) *-) lebo listy su aj nadelej pekne zelene a korene tiez take ake boli...dakujem krasne za radu :-$ :-$ (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Dana K. (Dada1) ID 1029, mimibazar.sk/dada1 (13.4.2008, 23:40)
Dakujem za pochvalu, su fakt nadherne. Nebudes verit, ale starostlivost nic extra. Kvitnu mi od novembra. Mam ich na severnej strane, polievam prevarenou alebo odstatou vodou, alebo ich jednoducho ponorim do vody, aby nasali vody kolko chcu. Hnojim raz za mesiac hnojivom na orchidee. Sprchujem raz za dva - tri tyzdne alebo im len poutieram listy. Mali by byt v priesvitnom obale, aby naberali vsetko dobre cez korene. Ja ich mam v okrasnych, lebo su take velke, ze by sa prevazili. Pestujem ich uz dva roky, zatial som este len jednu presadila a prezila a krasne kvitla.
Skus si pozriet www.zahrada.sk su tam dobre rady a este krajsie kvety. Vobec sa nemusis bat pestovania, len ich velmi nepolievaj a nesmie voda stat v kvetinaci, aby neodhnili korene.
Dufam, ze som Ti trosku poradila. Inak kupila som si aj drahu / 699,-Sk / ale tie male co mali vlani v Kaufladne ju rychlo dobehli. Hlavne ked budes kupovat, pozeraj na listy, ak su zdrave a zo srdiecka ide dalsi list tak kupuj a este ak je dobra cena, tak este jednu. Nas uz kvety pomaly vytlacia z bytu.
Estezw za chvilu budeme mat vacsi byt. Ked budes nieco potrebovat poradit, tak mi kludne napis.
Ahoj Dada

ODPOVEDAŤ
Martina H. (tinka79) ID 1482, mimibazar.sk/tinka79 (14.4.2008, 16:55)
Dadka dakujem za rady...neviem ci mala moj avela slnka alebo co, ze tie kvietky tak zvadli a odpadli, uvidim ako sa bude spravat dalej, lebo listy zatial ziju a korenom sa tiez dari :-))) pestovaniu zdar, papapa, mata

ODPOVEDAŤ
Gabriela L. (gabika sc) ID 24970, mimibazar.sk/gabikasc (26.2.2008, 21:57)
krásne šialenstvo (clamp) (clamp) (Y)

ODPOVEDAŤ
Michaela U. (miu) ID 1384, mimibazar.sk/miu (15.2.2008, 15:49)
no Dadka, ja byt Tvojim manzelom, tiez Ti uz dalsiu nedoprajem :-D :-D :-D :-D :-D
krasne su (clamp), len tisko zavidim (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Lívia T. (nesy) ID 10839, mimibazar.sk/nesy (11.2.2008, 20:52)
nedalo mi nenakuknúť do albumčeka, nooooooooooo, sú nadherné, dnes som pri nich stála, ale tak sa bojím......................si aspoň jednu kúpiť, aby mi nevykapala.....................sú dokonalé (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVEDAŤ
. () ID 0 (1.6.2008, 23:06)
musim uznat su nadherne, aj u mna prepuklo orchidkove sialenstvo, ale "liecim sa nakupovanim dalsich kvietkov",len mam maly problem, na jednej krasavici mi zvadli kvietky, listy su krasne dokoca tlaci jeden novy. Neviem ci je to ok, alebo som niekde urobila chybu. Zalievam 1xtyzdenne, 1x mesacne hnojim a su na severnom okne. Ak viete poradit vopred dakujem (child1)

ODPOVEDAŤ
. () ID 0 (1.6.2008, 23:44)
musim uznat su nadherne, aj u mna prepuklo orchidkove sialenstvo, ale "liecim sa nakupovanim dalsich kvietkov",len mam maly problem, na jednej krasavici mi zvadli kvietky, listy su krasne dokoca tlaci jeden novy. Neviem ci je to ok, alebo som niekde urobila chybu. Zalievam 1xtyzdenne, 1x mesacne hnojim a su na severnom okne. Ak viete poradit vopred dakujem

ODPOVEDAŤ