Magicke vajicko z aukcie
dnes k nam dorazilo, v tomto stave. Je mi fakt do revu. Asi tusite, ze ako z darceka z neho nebude nic. Velka vdaka slovenskej poste!
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (6.2.2008, 22:20)
Ahoj Neli. Tak k tomuto by som mala siahodlný komentár. Väčšinou sa všetci vyhovárajú na manipuláciu s poštou, ale pravdou býva, že na 99 percent to býva chyba balenia. Mne ani jeden jediný krát neprišlo niečo vcelku! A to som objednávala toho naozaj dosť, prosila som, vyslovene som prosila mamičky, nech to zabalia poriadne, ak sa už rozhodnú predávať krehké veci cez internet, ale nikdy sa tak nestalo - vlastne jeden jediný krát, keď predávajúca zabalila každú šáločku zvlášť do kartónu - urobila akési trojuholníčky, ktoré poprelepovala zo všetkých strán, tieto kartónové krabičky poukladala do krabice a pomedzi to ešte napchala pokrčené noviny. To bolo zabalené na jednotku! Ale koľkokrát mi prišiel balík, na ktorým som iba točila hlavou. Iba položená porcelánová tácka, na tom položené porcelánové šálky, na to položené ROVNÉ noviny! Na poštách hádžu aj krehké balíky do áut ako keby to boli mechy s perím, nikoho nezaujíma, či sa niečo rozbije alebo nie.... Videla som na vlastné oči, ako hádzali chlapi balíky do auta a ani nepozerali, či je na nich nálepka krehké. Ak by mamičky venovali väčšiu pozornosť baleniu krehkého tovaru, tak by sa tomuto dalo vyhnúť. Ak posielam niečo krehké, vyslovene hádžem doma krabicu o zem, či začujem, či sa niečo v tej krabici vôbec pohne. Ak sa pohne, rozbalím ju znova. Toľko môj siahodlný komentár. Samozrejme, o tom, kto znáša výdavky za rozbitý tovar, ak je zle zabalený, nemusím snáď ani hovoriť.... +o(

ODPOVEDAŤ
Eleonóra K. (deniseee) ID 1443, mimibazar.sk/deniseee (7.2.2008, 17:38)
Ahoj Macka, v urcitom zmysle mas pravdu, naozaj to mohlo byt zabalene inak, no predavajuca sa zachovala velmi seriozne, a posiela mi obratom dalsie vajicko, ktore utekala kvoli mne kupovat do Rakuska, takze jej tymto dakujem... (Y) :-) (F) za ochotu a velku snahu riesit problem. Pravdou ale je, ze keby nasa mila posta nehadzala s balickami ako hovoris, ale ukladala ich slusne, pravdepodobne by sa s mnohymi balickami nic nestalo... (G). Ale ja verim, ze nabuduce to uz dopadne lepsie... (C)

ODPOVEDAŤ
Alena N. (alena38) ID 2451, mimibazar.sk/alena38 (6.2.2008, 21:47)
to je chyba balenia, nie? ja som objednavala cez mmb obedovú súpravu a predávajúca ju zabalila tak, že keby ju na pošte hádzali o zem, nerozbije sa ani jeden tanier. ja by som to reklamovala u predávajúcej (N) (N) (N) mala to poriadne zabaliť!

ODPOVEDAŤ
Eleonóra K. (deniseee) ID 1443, mimibazar.sk/deniseee (7.2.2008, 17:42)
Mas pravdu Ali, ale uz sme to vyriesili... vid dole moja odpoved tvojej sestricke... Btw. malinka je nadherna, este raz ti musim pogratulovat, je uplne na spapkanie ;-) (F) (K), ako to robis, ze ju od lasky nepomackas? (child3). Ja viem, ze niekomu to bude asi pripadat divne, ale ked mam v naruci take babatko, tak len ovoniavam... lebo sa mi vona malych babatiek velmi paci :-$, a tiez sa neviem vynadivat, a obcas hovorim, ze ich od lasky spapkam... (smich). Samozrejme, neublizila by som ani muche (aj ked komare sa ma maju preco bat (box) )

ODPOVEDAŤ