Šťastné a veselé všetkým našim mmb zlatíčkam.:O))
Nebudeme tu dlhšie lebo ideme na dovolenku.Budete nám chýbať.Hlavne tie kráásne komentáriky.
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 14 komentárov
Lucia Minarikova (hamashopping) ID 1054, mimibazar.sk/hamashopping (16.1.2008, 0:35)
Marianka, nepoznate v Bratislave zubara Deglovica? To len naaaaaaaaaaaahodou ;-) (L)

ODPOVEDAŤ
Mariana D. (Ansoma) ID 9253 (16.1.2008, 9:18)
Ahoooj Lucka. :-) :-) :-)Davno sme si nepisali.Nie toho zubara nepozname.Mozno je to len menovec. *-) *-)Preco chystas sa k nemu?? :-|Ja som donedavna mala zo zubarov panicky strach. :'( :'( :'(Kym som nenasla jedneho v Poprade ktory je uzastny . 8o| 8o| 8o|Pozdravujeme zlaticka (Z) (X) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Lucia Minarikova (hamashopping) ID 1054, mimibazar.sk/hamashopping (16.1.2008, 11:55)
Ahoooj MArianka |:o) (L) Tak to sme na tom podobne, aj ja mam zo zubarov hrozu!!! 8o| ;-) :-$ A to som uz bola u roznych,.. Lenze zatial skor na trhani zubov ;-) Ja neznasam vrtackuuuuuu... :-# 8-| Mna to boli nech umrtvuje kolko chce.. Ale budem si uz musiet dat zuby opravit a tiez mam z toho des ;-) Teraz som bola pred tyzdnom na takom zakroku ze ti ani opisovat nebudem,., +o( Zle mi rastla osmicka, pod dasnom, lezmo!.. Tak mi to vrtal, dlabal 8-| ;-), nooo tyzden som bola paradne opuchnuta.. Takze zubneho chirurga dufam tak skoro neuvidim. A tento Deglovic: Tak to som moooooooooooc rada ze ho nepoznate (Y) ;-) Lebo na toho mam najtazsie srdce, roky som sa trapila, zbytocne.. Bol to trulo a pripravil ma o predny zub (6) Takze som skoncila v Piestanoch: implantat. Ale inak sa mame dobre :-) :-) :-) :-) :-) A co bambulka?Co robkate v tomto pocasi? Aj v Roznave je taka zima?? (zima)Tu hej, ale sneh nikde.. Krasne fotecky si pridala (child9) (P) (P) |:o) (K) (hello)

ODPOVEDAŤ
Mariana D. (Ansoma) ID 9253 (16.1.2008, 13:24)
No Lucka ja by som ti mohla o tom pisat.....co sa tyka zubarov. :'( :'( :'(Mala som taku zubarku ktora nebola schopna ani poriadne vytrhnut zub. :-| :-| :-| :-| :-|Najskor mi ho rozlamala a potom my tam z neho este kusok nechala. :-@ :-@ :-@ :-@Zeby si myslela ze dorastie. *-) *-) *-)Nechci vediet ako sa mi to zapalilo a ake som mala bolesti. 8-| 8-| 8-| Nakoniec sa jej po tyzdni podarilo vybrat aj ten zostatok korena a viac ma v zivote nevidela. (N) (N) (N)To to sa udialo asi pred 11rokmi.Od vtedy som zubara nenavstivila. +o( +o( +o(Az tento rok.Nasla som si takeho co ma pekne uspal (child3)a cely chrup mi dal do poriadku. (radost) (radost) (radost)Niekto to mozno nepochopi ze sa da clovek uspat koli zubom *-) *-)ale po tych mojich skusenostiach byt tak spravil asi kazdy. (N) (N) (N)Ja som len vydela napis zubna ambulancia a uz som sa triasla. :'( :'(a teraz mam uz konecne pokoj. (radost) (radost) (radost)Ak chces dam ti nanho kontakt.Sofinka prave zaspinkala.Nedavno odysla aj kamoska tak sa teraz idem naplno venovat MMB. ;-) ;-)Pocasie je skarede (dest)takze sme neboli ani von.Posielame Vam pusinky. (L) (L) (L) (L)Ahojte (hello)

ODPOVEDAŤ
Lucia Minarikova (hamashopping) ID 1054, mimibazar.sk/hamashopping (16.1.2008, 15:36)
MARIANKAAAAAAAA, sem s tym kontaktom prosim ta!!!! :-o (Y)Toto je moj sen!!!!! (noc) (noc) (noc) (Y) :-) Najst zubara ktory ma uspi a da mi vsetky zuby do poriadku!!! Ja mam plomby od mojich 6tich rokov a od ZS mam veeeelky problem ist k zubarovi, pretoze od detstva som mala horor zazitky.. Najprv psychopatka zubarka, co nas mala ako deti, z tej mam dodnes psychicku traumu a potom som natrafila este na 3 suflikantov.. Takze prosiiiiim- posli mi info do odkazov, dobre??? Budem rada ked napises kde je, ako si ho na to nahovorila :-)a kolko si zaplatila- za kolko zubkov. MOOC DAKUJEM (clamp) (dance) (dance) (dance) (dance) (dance) (dance) (dance) (dance) (L) (L) (L) (L) A inak toto poznam, ja tiez tak isto: ked mala konecne zaspi tak mam konecne cas na mimibazar :-) :-) Nikto ma neotravuje.. Paraaaaaaaada! :-) A dnes mam doma oboch: SPIA :-)

ODPOVEDAŤ
Mariana D. (Ansoma) ID 9253 (16.1.2008, 16:40)
Lucka teraz nestiham ale vecer ti to vsetko napisem do odkazov.Zatial ahoooj. (hello)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Monika K. (monikvd) ID 20874, mimibazar.sk/monikvd (21.12.2007, 12:34)
Aj tebe krasna Sofinka (stromecek) (andel) (banky) (kolednici)
(darecek) (darecek) (darecek) (darecek) (darecek)
a uzi si s (mamca) a (B) krasnu rodinnu (lyzar) (lyzar) (lyzar)
(L) (L) (L) (L) (pusa) (hello)

ODPOVEDAŤ
Viola P. (vili) ID 449, mimibazar.sk/vili (21.12.2007, 11:19)
Šťastné a veselé (andel) (andel) prekrásnej Sofinke a celej vašej rodinke (kolednici) (andel) (andel) (stromecek) (stromecek) (stromecek) (andel) (andel) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Chantall K. (Karolina) ID 11335, mimibazar.sk/karolina (21.12.2007, 10:49)
Stastne a vesele VIanoce krasnej malej princeznej Sofinke jej maminke a samozrejme aj tatinkovi (flower) (flower) (flower)
Krasne si uzite dovolenku a v zdravi sa vratte (L) (L) (L)
(pusa) (pusa) (pusa) (pusa)

ODPOVEDAŤ
jola f. (LOLÁSEK) ID 11291 (21.12.2007, 10:31)
(andel) (andel) (andel)i vám,zlatíčka,kouzelné vánoce....štěstí zdraví v Novém Roce... (andel) (andel) (andel)a užijte si pořádně dovolenou a hodně foťte (lyzar) (snehulak) (koule) (L) (hello)

ODPOVEDAŤ
Lydia F. (Chuchu) ID 840, mimibazar.sk/chuchu (21.12.2007, 8:46)
Sofinka zlatíčko [A]
...prajeme Ti krásne Vianoce, Tebe aj celej Tvojej krásnej rodinke (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
...prežite sviatky v šťastí, zdraví, pohode a rozdávaj radosť každému navôkol ako ju rozdávaš tu nám na mmb (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)pre všetkých Tvojich blízkych je to to najdôležitejšie.....Tvoje šťastie :-$ (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
....pozdrav maminku a skoro sa nám vráťte (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)
...s pozdravom ostáva Lydka & EL (banky) (andel) (kolednici) (pusa) (hello)

ODPOVEDAŤ
Adriana H. (kristof) ID 7770, mimibazar.sk/kristof (20.12.2007, 22:20)
Sofinka [A] (child1) rovnako aj celej tvojej rodinke šťastné sviatky (banky) (andel)plné zdravia, lásky a rodinnej pohody (pohoda) (kolednici) v kruhu najbližších (banky) (andel) (stromecek) a tebe veľa veľa (darecek) (darecek) (darecek) (darecek) (darecek) pod (banky) (andel) (hello) (koule)

ODPOVEDAŤ
Gabika R. (Gabi23) ID 16460, mimibazar.sk/gabi23 (20.12.2007, 21:47)
:'( :'( :'( :'( :'( :'( kamže mi ideš láska moja :'( :'( :'( :'( :'( :'( bez teba mi bude veľmi smutno +o( +o( +o( ale veď ty sa mi vrátiš ^o) ^o) ^o) aj my vám prajeme šťastné a veselé vianoce, bohatého ježiška (vanoce) (vanoce) (vanoce) (balicek) (balicek) (balicek) rodinnej pohody a lásky (pusa) (pusa) (pusa) láska moja lubkám ťa (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (pusa) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)

ODPOVEDAŤ
Marianna H. (MAIANKA) ID 22480, mimibazar.sk/maianka (20.12.2007, 21:40)
Sofinka aj Tebe Krasne Vianoce (andel) (stromecek) vela (darecek) pod (stromecek) budes nam velmi chybat :-S a hlavne Alexkovi (L)

Tak sa na teba buideme tesit................. (L) (L) (L)

Kraaaaaasne Vianoce (kolednici) (kolednici) (kolednici) (kolednici) (andel)

ODPOVEDAŤ