Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

100% prírodná silica MäTA

Nový tovar k prodeji

Zmierňuje dýchacie problémy, povzbudzuje žalúdočnú činnosť, zmierňuje nevoľnosť, tíši bolesť, povzbudzuje mozgovú činnosť pri únave, okrem použitia do aromalamp je vhodná aj do kúpeľov(na ochladenie) a na masáže.Môžete si vybrať z 2druhov:klasická Mäta pieporná (alebo žuvačková,ostrá) je známa tiež pod názvami balšam,balšán,balšínek,fefermica,feferminc,kruta miatka,krutameta,mata,mäta promincľová,peprný bašam, peprová máta,prominca, promincka,promincľa,prominclík,promincľová zelina,vetrová zelina alebo vetrové korenie.
alebo Mäta kučeravá (jemnejšia cukríková) obsahujúcu silicu Oleum menthae crispae Mentha crispa.
Použitie a účinky (oboch druhov) na zápaly dýchacích ciest, prechladnutie, nádchu, reumatizmus,kašeľ,koliky,zubné neuralgie,svrbenie,nevoľnosť,bolesti hlavy,migrény. Kloktanie: 2 kvapky silice premiešať v 1 dl vody alebo 3kvapky dať do takmer vriacej vody a inhalovať (naparovať). Do kúpeľa 5-7 kvapiek (VEĽMI OCHLADZUJE!!! budete mať aj v tých najväčších horúčavách pocit ľadu na tele!) Má povzbudzujúci účinok. Vhodná tiež do aromolámp. Ak ju pridáte do krému či masážneho gélu, pomôže pri natiahnutých šľachách, bolesti svalov, reumatizme, zmierni opuchy po poštípaní hmyzom.
  • Rozmery: 10ml 100% prírodnej silice - NOVÝ TOVAR
  • Značka: HS KRIŠTÍN,SALOOS
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,90 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)