Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Na rozdiel od "klasických európskych" horoskopov, ktoré sa riadia známym zvieratníkom, v ázijských krajinách sú to iné zvieratká : potkan, byvol,tiger,zajac (niekde je uvádzaná mačka), drak, had, kôň, koza, opica, kohút (niekde je uvádzaná sliepka), pes, sviňa.
Ide o ročné a nie mesačné horoskopy, pretože v Ázii sa kalendárny rok začína v mesiacoch január / február, je trochu posunutý oproti nášmu a platí po celý rok. Vyberajte podľa roku svojho narodenia - napriek našim zaužívaným zvykom a ponímaniu niektorých zvierat zistíte, že napr. Opica je intelektuál, vedychtivá, sčítaná, vyzná sa vo veciach a vie, čo sa deje vo svete, Koza je elegantná, umelecky založená a zamilovaná sama do seba, Kôň je zhovorčivý, žoviálny, galantný, sympatický, prívetivý, dobre vychovaný a všeobecne obľúbený, Had je intelektuál, rád filozofuje a má intuíciu a Potkan je šarmantný, spoločenský a na pohľad vyrovnaný .... Tak ak viete, v akom znamení ste podľa čínskeho horoskopu narodení, vyberajte ... prívesok je z kovovej zliatiny, vo forme mince s uškom na zavesenie. Môžete ho nosiť na koženej šnúrke či na retiazke ...na krku, ruke, nohe, na kľúčoch, v peňaženke, na taške ... posilní Vaše kladné stránky, zmierni negatívne vlastnosti .... vhodné aj ako darček :-).
  • Značka: ČÍNA - TIBET
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,29 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)