Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Skúsili ste už niekedy silu kameňov? Či veríte alebo nie, je vedecky dokázaným faktom, že rôzne polodrahokamy nám dokážu pomáhať. Každý odráža svetlo či energetické vlnenie na určitej frekvencii... ak nám niečo chýba, dokážu nám posilniť a vyrovnať príslušnú "energetickú centrálu", ak máme niečoho nadbytok, vedia práve tou svojou frekvenciou zbaviť naše telo i dušu nadbytočných stresorov.Kryštál bol dlhé veky náhradou diamantu. Jeho mottom je MÚDROSŤ, živel OHEŇ, znamením ŠKORPIÓN
Pomáha sa sústrediť, preto je vhodný najmä pre hyperaktívnych ľudí. Všetko dobré sa cezeň koncentruje, všetko zlé sa čistí a odchádza.Posilňuje partnerstvo a porozumenie, odblokováva pocity úzkosti, mierni bolesti, zoslabuje geopatogénne zóny. čistí sa teplou vodou a nabíja slnečnými lúčmi.Umocňuje zdravie, čistí a uzdravuje orgány,uvádza telo do rovnováhy,posilňuje vo chvíľach slabosti, zvyšuje príjem pozitívnej energie a chráni telo i dušu pred negatívnou energiou.
  • Rozmery: priemer náramku v nenatiahnutom stave cca 25cm
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedalo 9 záujemcov
cena: 5,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)