Odpovedať na inzerát

Rozmýšľali ste nad dovolenkou spojenou s jazykovým kurzom za výbornú cenu? Ponúkam vám štúdium angličtiny v najväčšom kanadskom meste, v Toronte. Uvedená cena je za 4 týždňový pobyt a je v nej zahrnuté takmer všetko nevyhnutné pre váš pobyt okrem letenky a vreckového, ktoré je u každého individuálne. Toronto som sama navštívila niekoľkokrát, osobne som sa stretla s riaditeľom a zároveň aj majiteľom školy, ktorú vám ponúkam. Škola funguje niekoľko desiatok rokov, má veľmi dobrú polohu priamo pri stanici metra. Zabezpečím vám všetko, čo je pred vycestovaním nevyhnutné. Kanada zrušila vízovú povinnosť, čím je zabezpečenie pobytu rýchlejšie. Uvedený balíček je len príkladom, aby ste mali predstavu, čo taký pobyt stojí. Študovať môžete aj menej alebo viac hodín, prípadne viac mesiacov.
V cene mesačného pobytu je zahrnuté: 5 hodín angličtiny denne (hodina má až 55 minút), učebné materiály, internet v škole, ubytovanie v rodine so 16 jedlami týždenne v samostatnej izbe, všetky registračné poplatky, odvoz taxíkom z letiska po príchode, mesačník na metro s neobmedzeným pohybom po meste, cestovné poistenie na celý pobyt, prevodné príkazy. V cene nie je zahrnutá letenka, ktorá sa pohybuje okolo 600 - 800 eur.
V prípade záujmu je možný odvoz na letisko (zväčša do Viedne) z celej SR.

Návšteva Toronta je veľkým zážitkom, Niagarské vodopády sú na dosah ruky (vychutnajte si kávu s úžasným výhľadom na oba vodopády), naokolo tisíce jazier, CN Tower - najvyššia vyhliadková veža sveta... Toronto je najkozmopolitnejšie mesto na svete. Škola organizuje rôzne výlety, napríklad do Montrealu, ale aj do NY v USA. V lete možnosť kúpania na torontských ostrovoch - pláže ako pri mori a výhľad na celú panorámu mesta...
Pred odletom dostanete užitočné informácie o meste, o Kanade, o doprave... a ako darček milé suveníry.
  • Značka: EUREKA
  • Už odpovedalo 11 záujemcov
cena: 1 500,00 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*