Odpovedať na inzerát

Radi poznávate svet a chcete sa zlepšit v angličtine alebo sa ju učiť od začiatku? Ponúkam vám možnosť štúdia angličtiny na ostrove Malta a v štátoch Kanada, Nový Zéland, USA. Môžete si vybrať ľubovolný počet hodín, aký škola ponúka, študuje sa zväčša doobeda, poobede už máte voľno, víkendy sú tiež voľné. To znamená, že popri štúdiu môžete cestovať, nakupovať, spoznávať okolie, leňošiť. Rada vám poradím pri výbere krajiny a miesta, záleží, či máte radi more, hory, rovinu, veľké mestá alebo malé mestečká... Ubytovanie je možné v rodine so stravou, alebo v hotely prípadne v apartmáne. Doprava je všade letecky.
Ak by ste mali záujem spojiť príjemné s užitočným, napíšte mi, pošlem vám informácie. Píšte mi ale prosím len v prípade, že máte vážnejší záujem a skúste mi pri prvom maily napísať vašu predstavu o pobyte čo najpodrobnejšie = kedy by ste chceli ísť, kam, na ako dlho, koľko osôb, či chcete bývať v rodine, alebo v hotely, koľko hodín angličtiny denne by ste chceli študovať... Zabezpečenie pobytu je pomerne rýchle, lepšie je však, ak je viac času, aby sme predišli časovému stresu.
... Ale viac info mailom.
Ceny sú veľmi príjemné.
ZABEZPEČÍM VÁM KOMPLET CELÝ POBYT: letenku, školu, ubytovanie, stravu, odvoz z letiska... Vy si len sadnete do lietadla.

Do žiadnej zo spomínaných krajín nepotrebujete do 3 mesiacov pobytu žiadne víza.
  • Značka: ANGLIČTINA, EUREKA
  • Už odpovedalo 7 záujemcov

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*