Odpovedať na inzerát

Použitý tovar k prodeji

V ponuke je sada ampuliek od nemeckej znacky Babor - Hydra Plus
Sada je nova, zabalena vo folii.
Bezna cena od 28€
Koncentráty ampuliek Hydra Plus obsahujú premyslené zloženie hydratačných aktívnych zložiek, ako je kyselina hyalurónová, sacharidy a Provitamín B5, takže je zaručený intenzívny prísun vlhkosti, tá je dlhodobo skladovaná a pokožka je chránená pred vysúšaním.
1,3% nízkomolekulárna kyselina hyalurónová je stredobodom konceptu hydratačných účinných látok, ktoré sa dokážu optimálne absorbovať pokožkou a poskytujú jej intenzívnu vlhkosť. Výsledkom je dlhodobé dopĺňanie zásob vlhkosti, podpora ochrannej bariéry pokožky a redukcia jemných liniek a vrások spôsobených suchosťou.
Tieto účinky navyše podporuje morský cukor z červených rias, rastlinné sacharidy a extrakt z cukrovej repy. Morský cukor z červených rias podporuje prirodzené procesy pokožky stimuláciou vlastnej syntézy kyseliny hyalurónovej v pokožke. Sacharidový zvlhčovač identický s pokožkou zostáva na povrchu pokožky a viaže tam vlhkosť, takže zostane na pokožke dlho. Extrakt z cukrovej repy tiež podporuje absorpciu a zadržiavanie vlhkosti a vyznačuje sa rýchlymi účinkami a dlhodobými výsledkami. Tieto hydratačné komplexy chránia pokožku pred vysúšaním, vrásky spôsobené suchosťou sú redukované a povrch pokožky pôsobí vyhladenejšie a hladšie.
  • Rozmery: 7x2ml
  • Značka: BABOR
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 15,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*