Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

GS Extra Strong 65+
GS Extra Strong 65+ je jediný prípravok špeciálne vyvinutý pre ľudí starších ako 65 rokov. Kombinácia vitamínu D s koncentrovanou formou omega-3 kyselín a navyše ďalších 27 vitamínov a minerálov na podporu imunity, vitality, mozgu a zraku. To všetko v 1 tablete a 1 kapsule denne.

Extra sila a extra účinnosť sa do jednej tabletky naozaj nezmestí.

GS Extra Strong 65+ je bez kompromisov v zložení. Pri tvorbe bežných prípravkov tvorcovia riešia, či sa všetko potrebné vojde do jednej tablety alebo kapsule. Nie, nevojde. Preto sa denná dávka GS Extra Strong 65+ skladá zo špeciálnej kombinácie jednej tablety a kapsule.

Kapsula obsahuje unikátnu kombináciu koncentrovanej formy omega-3 kyselín z rybieho oleja a extra vysokej dávky vitamínu D pre dlhodobé posilnenie imunity a mozgu seniorov. Vitamín D je v tomto veku dôležitý pre podporu imunity, ale aj pre zníženie rizika zlomenín. Pomáha znižovať riziko pádu, ktoré jasne súvisí s nestabilným držaním tela a svalovou ochablosťou.
Tableta obsahuje 27 vitamínov a minerálov – to najsilnejšie pre posilnenie imunity celého organizmu (vysoká dávka vitamínu C, Echinacea a zinok), pre podporu vitality a dobrého zraku.

Kedy užívať
Prípravok je vhodné užívať dlhodobo od 65 rokov

Ďalšie informácie:
Pre koho je vhodný
Unikátne zloženie vyvinuté v spolupráci s poprednými odborníkmi podľa najnovších poznatkov špeciálne pre osoby staršie ako 65 rokov.

Odporúčané dávkovanie
1 tableta a 1 kapsula denne počas jedla a zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Prípravok je vhodné užívať dlhodobo.
  • Značka: GREEN SWAN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 25,90 EUR
Pôvodná cena: 29,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*