Odpovedať na inzerát

Použitý tovar k prodeji

V ponuke su dva cistiace gely od luxusnej znacky Avant Skincare Blue Volcanic Stone Purifying and Antioxydising Cleansing Gel.
Nove, neotvarane, dve mini balenia v tube po 10ml, spolu dostanete 20ml gelu.
Bezna cena je neuveritelnych 80€/100ml
Čistiaci a antioxidačný gél od značky Avant Skincare, čo je značka kozmetiky, ktorá kombinuje prírodné zložky a starostlivo zvolené a vedecky preukázané aktívne zložky pre maximálny účinok.
Tento osviežujúci čistiaci gél má jasne modrú farbu a ľahko odstraňuje nečistoty, líčenie a prebytočný maz bez toho, aby pleť zbavoval prirodzenej vlhkosti a vysušoval ju a bez toho, aby ju zanechal vystavenú vonkajším vplyvom. Zmes antibakteriálnych, protizápalových a antioxidačných výťažkov spoločne pôsobí proti podráždeniu a zabraňuje budúcemu vzniku akné, zatiaľ čo antioxidačné účinky kakaa chránia pleť pred vonkajšími stresormi. Provitamín B5 sa vstrebáva do pokožky, posilňuje ju a skrášľuje ju svojimi obnovujúcimi a upokojujúcimi účinkami, zatiaľ čo meď prispieva k elasticite a spevneniu pleti a znižuje tak viditeľnosť vrások a pigmentácie. Pleť je potom hladšia, spevnená a vyplnená, žiariaca a s obnoveným mladistvým jasom.
  • Rozmery: 2x10ml
  • Značka: AVANT
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2 tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*