Odpovedať na inzerát

Použitý tovar k prodeji

Rozmer:pás:44/2cm,dĺžka:101cm,predný sed-30cm,boky:53cm sú dosť elastické tak sa prispôsobia
Trilobite Zipsy Lady 2 je pár dámskych motocyklových nohavíc, ktoré vyzerajú ako bežné nohavice, vyrobené tak, aby umožňovali integráciu do každodenného života, ale s výhodami ochranných a bezpečnostných technológií, ktoré sú pri jazde na motocykli nevyhnutné. .



Na rozdiel od bežného páru nohavíc sú Zipsy vybavené materiálom Kevlar® od DuPont™ v oblastiach vystavených oderu a roztrhnutiu, čo je ochrana, ktorú bežné nohavice vyrobené z normálneho plátna nemajú. Nehovoriac o chráničoch kolien a bedier, ktoré sú európskou certifikáciou úrovne 2 podľa nových bezpečnostných noriem CE.

Ďalšie dve výhody. Majú množstvo elastických panelov umiestnených v "stresových" oblastiach, aby ste mohli využívať maximálne pohodlie pri chôdzi aj na motorke. Pomocou zipsov na stehnách sa dajú veľmi rýchlo premeniť na šortky.


Plátno, plátno je jedna z najodolnejších látok, je ľahšia ako tradičné plátno a je tak husto tkaná, že je vodeodolná. Dá sa prať a je odolná proti vetru a uštipnutiu. Plátno je vyrobené z bavlny a má pevnú tkaninu, ktorá spevní konečný produkt.

Plátno pre motocyklové džínsy je navrhnuté podľa vojenských špecifikácií a je extra tkané, aby vytvorilo vynikajúcu odolnosť a pevnosť. Je to jedna z najkvalitnejších látok používaných aj na stany.



Slim fit


Materiál

100% elastická bavlna


Ochrana

Prémiové chrániče kolien a bedier Trilobite CE úrovne 2

Aramidové vlákna z Kevlaru od DuPont v oblasti sedacej časti a kolien


Ďalšie funkcie

3 predné vrecká, 2 zadné

Možnosť nastavenia polohy kolenných chráničov hore-dole

Nohavice 2v1: cez zipsy na stehnách môžete nohavice premeni
  • Veľkosť: 42
  • Značka: TRILOBITE
  • Poštovné a balné: 4,00 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 50,00 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*