Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Howlit sa prejavuje ako mimoriadne ukľudňujúci kameň. Ak ho vložíte pod vankúš, pôsobí ako vynikajúci prostriedok proti nespavosti,obzvlášť ak je spôsobená príliš aktívnou mysľou.V duševnej rovine učí trpezlivosti a súčasne potláča hnev spolu s nekontrolovateľnou zlosťou. Kúsok howlitu vo vrecku dokáže pohltiť váš vlastný hnev spolu s akoukoľvek zlosťou vrhnutou proti vám niekým iným.Pomáha aj prekonať prehnanú sebeckosť a kritickosť. Posilňuje kladné povahové rysy.Dodáva tiež silu emocionálne dozrieť.Odstraňuje nadmerný kriticizmus,drzosť a ofenzívne správanie a dovoľuje človeku prejaviť taktné správanie,podporuje kreativitu a stimuluje pamäť.Howlit reguluje hladiny vápnika v organizme.Ten je veľmi dôležitou súčasťou zubov a kostí,preto sa stará o zdravie týchto orgánov,svalov,o celý pohybový aparát.Znižuje tiež svalové napätie a upokojuje celé telo.Pomáha zaspať a to najmä ľuďom, ktorí priveľa rozmýšľajú a to im bráni v spánku.Stimuluje sny a pomáha človeku si ich zapamätať.Očista je jednoduchá: podržať pár minút pod vlažnou tečúcou vodou,ktorá z neho zmyje všetky nečistoty a negatívnu energiu.Vyhnúť sa treba chemikáliám.Na jeho nabíjanie je vhodné využiť silu mesačného svetla.
  • Rozmery: Náramok je vyrobený z kamienkov bieleho howlitu s priemerom cca 8mm.Obvod náramku je 18cm.Kamienky sú navlečené na elastickom a pevnom vlákne.Hmotnosť 25g.Dodávané v darčekovom vrecúšku
  • Značka: RUČNÁ REMESEL.PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)