Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Vonné tyčinky Archanjel Rafael majú upokojujúci účinok.Jedným z upokojujúcich účinkov kadidla je zmiernenie stresu a napätia.Zapáľte vonnú tyčinku tohto variantu a majte ArchanjelaRafaela na svojej strane! Prineste si do svojho domova či kanceláriepôvabnú vôňu a cíťte sa uvoľnene.Archanjel Rafael je mocný liečiteľ.Pomáha v situáciách,keď sa môžete cítiť zmätení,vystrašená,chorí....Pomáha čistiť auru,fyzické telo ale aj priestor,motivovať,zvyšuje sebaúctu.Vonné tyčinky sú vyrobené len z najkvalitnejších surovín.Umiestnite vonnú tyčinku do vonného kahanca alebo do akéhokoľvek materiálu,ktorý zachytí padajúci popol. Uistite sa, že priestor je dobre vetraný.Zapáľte špičku tyčinky,kým sa nerozžiari.Nechajte plameň rozhorieť.Nechajte vôňu naplniť miestnosť! V prípade potreby plameň sfúknite alebo rozfúkajte. Pohodlne sa usaďte a užite si to.V balení je 12tyčiniek.Doba horenia cca 30min.Cena je určená za krabičku s 12timi tyčinkami,nie za celé balenie v krabici!
  • Rozmery: dĺžka cca 20cm,výhradne prírodné suroviny bez chemických látok,lepidiel či iných súčastí,na bambusovej štepine,ručne šúľané,bez detskej práce.
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)