Odpovedať na inzerát

Použitý tovar k prodeji

V ponuke je obľúbený hydratačný pleťový krémik od značky Clinique - Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator.
Novy, neotvarany, bez krabicky lebo bol sucastou sady, objem 50ml.

Zdokonalená verzia najobľúbenejšieho osviežujúceho hydratačného gél-krému od Clinique.
Jedinečný bio ferment z aloe a kyselina hyalurónová prenikajú hlboko pod povrch pleti a dodávajú pleti hydratáciu, ktorá prestupuje až 10 vrstiev hlboko a pôsobí až 100 hodín. Pocit hydratácie trvá aj po umytí pleti. Moderné hydratačný technológie Auto-Replenishing Technology pomáha v pleti vytvárať vlastný zdroj opakované hydratácie.Vlhkosť je uzamknutá vnútri pleti, vďaka čomu je dlhodobo vypnutá a žiarivá.
Aloe bio-ferment sa skladá z laktobacilov, aktivovanej aloe vody a zodpovedných certifikovaných organických zdrojov extraktu z aloe, táto exkluzívna ingrediencia pomáha udržiavať pleť hydratovanú. Jedným z benefitov fermentačného procesu je to, že rozbíja veľké molekuly na malé, ktoré sa potom lepšie vstrebajú do pleti. Vyživuje pleť a dodáva jej jemnejší vzhľad.
Kyselina hyaluronová: Má schopnosť na seba viazať vodu a je tak ideálnym zdrojom hydratácie. Naše zloženie obsahuje kyselinu hyalurónovú v dvoch rôznych molekulových hmotnostiach.
Aktivovaná aloe voda: Čistá voda je obohatená o extrakty z listov Aloe Barbadensis a potom nabitá kladnými aj zápornými iónmi, ktoré zlepšujú schopnosť pleti využiť jej priaznivé účinky.
Technológia Auto-Replenishing: Obsahuje kofeín a aktivovanú aloe vodu. Táto technológia funguje tak, že spúšťa prirodzené iónové „vodné pumpy“ a pomáha pleti vytvoriť si vlastný vnútorný zdroj vody pre nepretržitú hydratáciu.
  • Rozmery: 50ml
  • Značka: CLINIQUE
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2 tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 18,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*