Odpovedať na inzerát

Použitý tovar k prodeji

V ponuke je ochranny a vyzivny olej na vlasy od britskej znacky Easilocks - Rose Gold Oil.
Novy, nepouzivany, neotvarany, cestovne balenie 50ml.
Bezna cena 18€/100ml.
Chráni vaše cenné vlasy a príčesky pred odstávaním a lámaním, tento ľahký olej poskytuje plnú ochranu pred poškodením vlasov teplom a vlasy zmäkčuje, vyživuje a dodáva im lesk vďaka zmesi esenciálnych olejov, ktoré vlasy nezaťažujú.
Obsahuje výťažok z rastliny gardénie tahitenis a koktail rastlinných olejov (ružového, mrkvového, harmančekového, kokosového, ľanového, sójového a arganového), tento aromatický olej zahalí celý vlas do nepriepustného filmu, zadržiava vo vlasovom vlákne hydratáciu a odstraňuje nežiadúce zložky. Ide o kombináciu vysokej kvality a profesionálnej starostlivosti o vlasy, tento revolučný elixír preniká do štruktúry vlasov a opravuje a posilňuje ho od korienku až po končeky.
Zaručí, že vaše vlasy zostanú nepoškodené nadmerným teplom, ružový olej je stálicou pre starostlivosť o vlasy a udržujú vašu hrivu silnú a lesklú.
Davkujte jednu pumpičku do dlaní, následne aplikujte olej od strednej dĺžky po končeky do vlasov, vysušte bežným spôsobom. Možné použiť olej pred žehlením alebo len tak n a uhladenie účesu.
Netestované na zvieratách.
  • Rozmery: 50ml
  • Značka: EASILOCKS
  • Poštovné a balné: 2,80 dop.2 tr. EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 6,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*