Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Zahŕňa Vaša práca časté telefonáty obchodným partnerom či klientom? Indické vonné tyčinky Call Clients od spoločnosti HEM so svojou čistou intenzívnou vôňou Vám pomôžu sa sústrediť a vytvoria priaznivú atmosféru.Obdarujte sa alebo svojich známych perfektnou vôňou podporujúcou úspechy v práci.Tyčinku umiestnite do stojana,zapáľte,sfúknite a nechajte tlieť.Nenechávajte horieť bez dozoru.Vonné tyčinky pôsobia proti stresu a navodzujú príjemný pocit.Ľudia si užívajú ich vôňu tisícky rokov a sú vyrábané z čisto prírodných surovín. Indické vonné tyčinky majú výraznejší typ vône a sú vhodné predovšetkým na vytvorenie príjemnej atmosféry a prevoňanie priestorov. Indické vonné tyčinky sú nanášané na bambusovú štepinu.Ide o NOVÝ tovar,po PRVÝkrát v ponuke! Môžete darovať aj ako celoročný voňavý darček :-D. Cena je určená za krabičku s 20ks ručne zhotovených tyčiniek,ktoré horia cca 25-35min pripravených výhradne z prírodných surovín BEZ akejkoľvek chémie (nie celú krabicu so 6timi baleniami!).Nenechávajte horieť bez dozoru,zabezpečte priestor mimo detí a domácich miláčikov na nehorľavej podložke mimo rizikových materiálov pre bezpečnosť Vášho priestoru! KUK aj na moje aukcie či do iných častí MMB,za jedno poštovné 1.29obyč alebo 2.29doporučene (toto je časť ceny,s ktorou neviem urobiť NIČ) sa Vám to určite OPLATÍ ! POZOR!! ak riskujete obyč zásielku,beriete na vedomie,že pošta môže vašu zásielku stratiť (bez podacieho čísla sa nedá nájsť,reklamovať ani získať žiadna náhrada=čo by bola škoda!). Ja neodoslaním zásielky okrem negatívnej skúsenosti (a možno hodnotenia) nezískam NIČ!!! tovar odosielam PO zaplatení! Ďakujem,že čítate a rešpektujete moje podmienky....
  • Rozmery: Hmotnosť balenia 15 g / Dĺžka tyčinky 20 cm / počet kusov v krabičke 20ks /doba horenia tyčinky cca 25-35min.
  • Veľkosť: 20
  • Značka: HEM RUČNÁ PRÁCAINDIA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 1,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)