Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

vonné tyčinky 7 ANJELOV

Nový tovar k prodeji

Niekto má rád vonné oleje,iný preferuje vonné tyčinky ...práve pre túto kategóriu už mám v obchodíku j tieto zvláštne holandské ručne robené tyčinky: Vonné tyčinky Sedem anjelov.
Archanjel Michael, Rafael, Gabriel, Jofiel, Samuel, Uriel a Zadkiel - to sú archanjeli, na ktorých počesť sú tieto vonné tyčinky vyrobené. Vôňa je jemná, čistá, delikátna. Vonné tyčinky sedem Anjelov veľmi príjemne prevonia priestor a navodia atmosféru vhodnú na rozjímanie, ale aj tvorbu. Tieto luxusné tyčinky od indického výrobcu, značky HEM, vydávajú dosť dymu na čistenie a úpravu energií,čo zabezpečuje ich kvalitu,vonné či rituálne účinky.Vhodné na použitie doma,v kancelárii,obchode,masážnom salóne,pri jóge či inej relaxácii.Vyrobené z výhradne prírodných surovín bez použitia chemických lepidiel či iných súčastí a prispôsobené európskemu vkusu a nosu :-D.Nenechávajte horieť bez dozoru,zabezpečte priestor mimo detí a domácich miláčikov na nehorľavej podložke mimo rizikových materiálov pre bezpečnosť Vášho priestoru!
  • Rozmery: Hmotnosť balenia 15 g / Dĺžka tyčinky 20 cm / počet kusov v krabičke 20ks /doba horenia cca 25-35min
  • Veľkosť: 15
  • Značka: HOLANDSKO RUČNÁ PRÁC
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)