Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Hľadáte niečo neobvyklé pri zariaďovaní bytu ? Čo tak prikrývka na posteľ (dá sa použiť ako veľký nástenný obraz-podobne ako gobelíny na stredovekých zámkoch) alebo na rozdelenie priestoru ako záves.Ide o skutočné umelecké dielo na textile.Je inšpirované tradičnými symbolmi.Ide o čiernobiely design s ručnou potlačou.Keďže sa jedná o ručnú prácu môžu sa vyskytnúť mierne odlišnosti v jednotlivých kusoch.Nezamieňajte si ich s lacnými, hromadne vyrábanými produktami tlačenými strojom! Balenie obsahuje: malé štítky s fotografiou produktu, čiarovým kódom a popisom. AKCIOVÁ UVÁDZACIA cena je cca o 25%nižšia než bežná cena ! Ide o NOVÝ nepoužitý tovar! Vhodné aj ako celoročný darček..KUK na inšpiračné foto na konci :-D
  • Rozmery: Vďaka ich unikátnosti a pôvodu ručnej práce sa môžu rozmery každého produktu mierne líšiť. Materiál: 100% bavlna - vyrobené v Indii.Veľkosť 230x200 cm / váha jednotlivého balenia cca 680g (od toho sa odvíja poštovné!)
  • Veľkosť: XL
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA INDIA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 19,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)