Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

V každom okamihu ste obklopení milujúcimi a mocnými anjelmi,ktorí vám chcú pomôcť so všetkými oblasťami vašeho života.Stačí len o ich pomoc požiadať! Vtejto knihe sa k Vám dostávajú praktické metódy,ako s pomocou anjelov vyliečiť vzťahy,telo,zamestnanie či rodinný život.Dozviete sa,ako spoznáte Vaše Božské poslanie,čo Vám hovoria anjelské čísla,ako Vás môžu ovplyvňovať zážitky z minulých životov a prečo sa anjeli niekedy reinkarnujú v ľudskej podobe.Nechýbajú ani anjelské afirmácie na zvýšenie sebavedomia,modlitby za nájdenie životného partnera,vyliečenie vzťahov v rodine,či vyliečenie smútku.Anjeli sú medzi nami! Dnes dokonca viac,než inokedy a to nielen v obchodoch či reklamách.Počet ľudí,ktorí rozprávajú o stretnutí s nimi neustále rastie.Anjeli im pri týchto stretnutiach podávajú svoje posolstvá,pomáhajú uzdraviť sa či zachránia život ako taký.
  • Rozmery: Počet strán 224,brožovaná väzba,veľkosť 13 ×17,5cm,hmotnosť 190g,rok vydania 2015 jazyk češtinam vydavateľstvo Synergie
  • Značka: VYDAVATEľSTVOSYNERGI
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)