Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Vonné tyčinky Archanjel Michael majú upokojujúci účinok.Jedným z upokojujúcich účinkov kadidla je zmiernenie stresu a napätia.Zapáľte vonnú tyčinku tohto variantu a majte ArchanjelaMichaela na svojej strane!Prineste si do svojho domova či kancelárie citrusovú vôňu a cíťte sa uvoľnene.ArchanjelMichael je najmocnejší zo všetkých anjelov,je považovaný za vodcu anjelskej ríše.Pomáha v situáciách,keď sa môžete cítiť zmätení alebo sa bojíte o svoju bezpečnosť.Pomáha čistiť priestor,motivovať,zvyšuje sebaúctu.
Vonné tyčinky sú vyrobené v Bangalore a Mumbai v Indii a okamžite premenia váš domov na kúpele.Pri výrobe produktov sú používané len najkvalitnejšie suroviny.Umiestnite vonnú tyčinku do vonného kahanca alebo do akéhokoľvek materiálu,ktorý zachytí padajúci popol. Uistite sa, že priestor je dobre vetraný.Zapáľte špičku tyčinky,kým sa nerozžiari.Nechajte plameň rozhorieť.Nechajte vôňu naplniť miestnosť! V prípade potreby plameň sfúknite alebo rozfúkajte. Pohodlne sa usaďte a užite si to.V balení je 20tyčiniek.Doba horenia cca 30min.
  • Rozmery: 20ks ručne zhotovených vonných tyčiniek na bambusovej štepine bez chemických lepidiel či konzervantov!
  • Veľkosť: 20
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA INDIA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)