Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Troj generačná soška korytnačky naozaj XXL :-D....Soška korytnačky je symbolom zdravia a dlhovekosti,tým že na sebe sú 3generácie hovorí o pokojnom,príjemnom a dlhovekom spolužití generácií (pod jednou strechou).
Soška je vyrobená zo syntetickej živice, potiahnutá zlatou farbou. Zlatá farba sa všeobecne považuje za farbu slávy, slnka a šťastia.Tri korytnačky na sebe sú symbolom troch generácií, rodinnej harmónie, podporujú súdržnosť rodiny a starostlivosť rodičov o potomstvo.Podľa feng-šuej sú korytnačky považované za najvýznamnejšie zviera. Predstavujú dlhovekosť, múdrosť a tiež pracovný úspech, keďže sa im darí vo vode i na suchu.Sošku korytnačky ako strážkyne severu je najvýhodnejšie umiestniť do severného sektoru miestnosti, aby sa vám darilo v rodinnom šťastí.Viete však umiestniť aj v pracovnom sektore na podporu energií získavania a odovzdávania skúseností aj vo firme...
JEDINÝ kus v predajni !!!
  • Rozmery: Šírka: 110 mm / Výška: 80 mm / materiál umelá živica / farba zlatá
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)