Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

amulet LET BOHYNE

Nový tovar k prodeji

SOVA je znakom múdrosti,no aj Bohyne Atény :-D ... Letiaca sova so perlov v pazúroch symbolizuje práve tú ťažko nadobudnutú múdrosť života pod znakom Luny (čoby ženskej strážkyne,symbolu noci,odriekania aj útrap...v prenesenom slova zmysle pod symbolom smrti,lebo sa učíme po celý život a niektoré vedomosti si prenášame aj za prah ľudskej smrteľnosti)... Takže,ak ste v stave,že hľadáte múdrosť svojho života,nové cesty,prácu či partnestvo a ste ochotní poučiť sa z chýb minulých,tento vzácny amulet je ako stvorený práve pre Vás... Viete ho darovať aj študentovi končiacemu tradičné vzdelávanie,niekomu,kto vystupuje do novej životnej fázy ... Dodávaný v darčekovom vrecúšku s koženou šnúrkou na zavesenie okolo krku.
  • Rozmery: Ručná práca z dielne anglických šperkárov,materiálom je pewter,šperkársky kov upravený na nosenie tak,aby nespôsoboval alergické reakcie.Veľkosť 3,5 cm x 4,5 cm
  • Značka: RUČNÁ REMESEL.PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 19,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)