Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Budhov náramok CITRÍN

Nový tovar k prodeji

Zlatisto žltý náramok ktorý povzbudí vašu myseľ,je nenápadný a predsa vám dodá iskru.Citrín svojou žltou farbou pomáha harmonizovať vôľu a otvára možnosti v živote.Je užitočný vo finančných záležitostiach.Ide o veľmi silný kameň chrániaci pred zlom všetkého druhu.Rozvíja intelektuálne tvorivé schopnosti,pomáha tak nájsť riešenie pri začiatkoch nových projektov.Ukazuje nám svetlú stránku života. Je to jeden z najlepších kameňov pre znižovanie váhy.Stimuluje svaly,ukľudňuje nervy,je dobrý proti bolestiam chrbta a hlavy,posilňuje nervový systém a vylučovacie sústavu.Je užitočný pri rozmotávaní zamotaných citových vzťahov.Dodáva sebadôveru a potláča sebazničujúce sklony.Astrologické znamenia: Blíženci,Býk,Lev, Panna.Odporúčame čistiť na hematitovej drti alebo vydymyť nad kadidlom.Každý kus je originál,preto sa jednotlivé kúsky môžu od seba máličko líšiť!
  • Rozmery: Povzbudzujúci elastický (na gumičke) náramok z priesvitného, zlatisto žltého citrínu, čo zaručuje pohodlné nosenie pre väčšinu veľkostí zápästí.
  • Značka: RUČNÁ REMESEL.PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)