Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Hyaluronát sodný – priťahuje a udržiava vlhkosť. Hyaluronát sodný má podobné vlastnosti ako kyselina hyalurónová a je silným stabilizátorom vlhkosti. Na vašej pokožke sa správa ako špongia, a tým pleť môže efektívnejšie využívať získanú vlhkosť. Okrem toho pomáha zmierňovať transepidermálnu stratu vody, proces, počas ktorého voda prechádza epidermálnou vrstvou pokožky, vyparuje sa a je navždy preč. Spomaľovanie tohto procesu vašej pleti prospieva. Hyaluronát sodný má tiež zvláčňujúci prínos, vďaka ktorému je pleť jemná a hladká.
Prírodné výťažky – prírodné antioxidanty zabraňujúce starnutiu. TimeWise® Hydratačné regeneračné tonikum bolo vytvorené pomocou dvoch kľúčových prírodných látok zabraňujúcich starnutiu - myrty obyčajnej a výťažku zo semien šošovice. Myrta obyčajná sa získava z myrty, kvitnúcej rastliny známej pre svoje regeneračné schopnosti. Ukázalo sa, že tieto prísady znižujú aktivitu enzýmov zapojených do rozpadu kolagénu.* A ako antioxidant pomáha myrta obyčajná neutralizovať účinky starnutia voľných radikálov. Navyše je známe, že má na pleť upokojujúci účinok.
Vitamín B3 (nikotinamid) – minimalizuje účinky poškodenia UV žiarením.*Nikotinamid je jedným z dvoch základných podôb vitamínu B3 a je vedecky potvrdené, že posilňuje kožnú bariéru. Udržať pleť zdravú je pre mladistvú pokožku nevyhnutné, pretože keď je bariéra narušená, môže pleť strácať vláčnosť a byť tak náchylnejšia na poškodenie. Ukázalo sa,* že nikotinamid minimalizuje škodlivé účinky vystavenia UV žiareniu, ktorých následkom je nerovnomerná pigmentácia.
Výťažok z bobúľ acai (Euterpe oleracea) – je, čo sa antioxidantov týka, lídrom. Výťažok sa získava zo "superovocia“. Bobule acai sú pôvodom z Južnej Ameriky a je to malé, tmavo purpurové ovocie, ktoré pripomína grapefruit a rastie na palmo
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 18,99 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*