Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

PSYCHIKA A PORUCHY SPRÁVANIA: Reaktívny a depresívny syndróm u dospelého - podáva sa stupňovitým spôsobom 9 - 30 CH s predlžovaním intervalov podľa reakcie chorého.Záchvat mánie striedajúci sa so zimnými depresívnymi obdobiami.Terapeutický úspech je nepriamo úmerný intenzite prejavov.Maniodepresívna psychóza vyžaduje použitie klasickej terapie.Aurum metallicum zlepšuje depresívne prejavy tretieho veku,či už sú viditeľné alebo maskované za žoviálnou fasádou aktivity a optimizmu.Depresie sú spojené s psychickým duševným oslabením a aterosklerózou.U dieťaťa,kde dominuje prudký hnev pri malej zámienke. SrdcovoCievne problémy:: Arteriálna hypertenzia-jedna z najčastejších a najspoľahlivejších indikácií.Prejavy prichádzajú vo vlnách: prudký nával tepla,pocity cefalickej kongescie,závraty.Progresívny vývoj: je viac u mladého jedinca. Používame pri arteriálnej hypertenzii v menopauze.Pocit búšenia na hrudníku,dojem,že sa srdce zastaví a znova prudko naskočí,pocit konstrikcie a dušnosti vyvolávajúci silnú úzkosť.Angína pectoris z námahy alebo Prinzmetalova angína pectoris.
ORL A OČI: Rinitídy,chronické sínusitídy a ozéna,vzácna afekcia.Hnis je zapáchajúci. Kostné bolesti frontálne na úrovni lícneho oblúka alebo nosových kostičiek,zhoršujúce sa v noci.Pred obdobím terapie antibiotík preukazovalo Aurum metallicum veľké služby pri mastoiditídach.Zachováva si svoj význam,pokiaľ processus mastoideus zostáva abnormálne citlivý po supurácii ucha.Tento elektívny účinok na processus mastoideus je vcelku nezávislý na citlivom type.Hyperémia,sa nachádza na úrovni oka-konjunktivitídy so silnou fotofóbiou,iritídy,zvýšený vnútroočný tlak (spolu s klasickou liečbou a pod oftalmologickým dohľadom).Horizontálna hemianopsia-horná polovica zorného poľa sa zdá zakrytá čiernou clonou,iba dolná časť je viditeľná.
TRÁVENIE: Etylizmus u jedincov cit
  • Rozmery: Riedenie 5ch (5granúl 5/15 denne)
  • Značka: BOIRON
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)